Dragnea despre Mircea Băsescu: Fraţii, familia nu ţi-i alegi; preşedintele să-şi asume responsabilitatea

Președintele executiv al PSD Liviu Dragnea a afirmat vineri că scandalul în care este implicat fratele președintelui, Mircea Băsescu, este o „situație extrem de gravă pentru toată țara” iar șeful statului trebuie să-și asume responsabilitatea, chiar dacă „familia nu ți-o alegi”.

„Este o situație extrem de gravă pentru toată țara, ca imagine este o situație extrem de rea.

Din păcate, se pare că frații, familia nu ți-o poți alege. Pe de altă parte, la un asemenea nivel, la o funcție atât de înaltă cam trebuie să-ți asumi responsabilitatea a ceea ce face fiecare membru din familie, mai ales că cel mai grav lucru care s-a întâmplat în aceste zile este că numele președintelui României a fost traficat, a fost vehiculat, s-au făcut afirmații în numele președintelui, afirmații destul de grave, de care nu știu dacă președintele știa sau nu.

Cert este că avem acum o foarte mare problemă de imagine ca țară”, a declarat Liviu Dragnea într-o conferință de presă la Ministerul Dezvoltării.

Citeste si:  MINIBUS SRL - notificare privind deschiderea procedurii de faliment

Pe de altă parte, liderul PSD a apreciat că justiția „își face treaba (…) și nu este afectată de aceste discuții, ceea ce e foarte bine”.

În ceea ce privește posibilitatea unei noi suspendări a președintelui, Dragnea a precizat că nu s-a discutat în aceste zile în partid despre acest subiect.

„Nu ne-am strâns zilele acestea să discutăm despre suspendare, nu știu dacă procedural se mai poate pune problema declanșării întregului proces de suspendare. Aici e vorba de posibilitatea sau nu a apariției unei demisii de onoare”, a spus Dragnea. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner