3 idei de cadouri pe care le poți oferi unei femei însărcinate

Perioada sarcinii este, prin definiție, un interval de timp în care se produc schimbări majore. Aceste modificări sunt sesizabile atât la interior, cât și la exterior, motiv pentru care orice femeie însărcinată are nevoie de atenție specială.

Fie că ești prieten/ă, membru de familie sau doar vrei să faci ziua mai bună unei persoane care așteaptă un bebe, este important să alegi cu grijă cadoul. În timp ce mulți dintre noi se axează pe oferirea de daruri strict pentru viitorul nou-născut, cel mai bine este ca, în perioada sarcinii, viitoarea mămică să primească toată atenția și grija necesară. Descoperă alături de noi cele mai bune trei idei cadouri pentru femei gravide pentru care să optezi!

  1. Obiecte vestimentare pentru femei însărcinate

Orice femeie se bucură atunci când în dressingul ei apare un nou obiect vestimentar. Pe timpul sarcinii, viitoarele mămici au nevoie de haine special concepute pentru noile dimensiuni. De aceea, se vor bucura numaidecât la primirea unor obiecte vestimentare compatibile cu perioada prin care trec. Indiferent că este vorba de o rochie înflorată sau de o bluză pentru gravide, aceasta va aprecia gestul și cadoul. În plus, multe magazine online (și offline) oferă bon de cadou, pe care îl poți pune alături de darul oferit în cazul în care mămica dorește să schimbe piesa vestimentară cu o alta din același loc.

  1. O programare la masaj

Schimbările fizice prin care trece orice femeie însărcinată sunt deseori traumatizante pentru corp. Din acest motiv, o programare la masaj este ideală oricând în decursul acestei perioade. Orice viitoare mămică are nevoie de relaxare, cu atât mai mult cu cât mușchii devin din ce în ce mai încordați, iar durerile de spate încep să se acutizeze.

Modificările interioare prin care trece orice femeie însărcinată sunt și de ordin psihic. De aceea, ora de masaj este oportunitatea ideală de a se deconecta complet de la orice grijă pe care o are, în așa fel încât să se bucure de momentele de relaxare. Potrivit specialiștilor, acesta este unul dintre cele mai frumoase și recomandate cadouri de care se poate bucura orice viitoare mămică.

  1. Bijuterii speciale

Spre deosebire de orice alt moment al vieții, pe perioada sarcinii orice femeie însărcinată se poate bucura de bijuterii speciale. Altfel spus, dacă vrei să îi oferi un cadou realmente unic și care o poate ajuta în decursul acestei perioade, asigură-te că iei în considerare și cele puse la dispoziție de La Petite Armoire. Pe site-ul web oficial vei găsi nenumărate pandantive și coliere special concepute pentru a fi folosite doar în decursul sarcinii. Cu ajutorul lor, viitoarea mămică poate transmite liniște și calm micuțului. În plus, coletul ajunge în aceeași zi în București în doar câteva ore, în condițiile în care comanda a fost plasată de luni până vineri.

Spre deosebire de alte magazine online de profil, toate produsele de pe La Petite Armoire sunt în stoc. Mai mult, poți transmite un mesaj scris prin intermediul unei felicitări în format hârtie, care va fi introdusă în colet la cerere, fără niciun leu în plus. Pe La Petite Armoire vei găsi cea mai variată gamă de produse Moulin Roty din întreaga țară.

Fii alături de viitoarea mămică și oferă-i cele mai frumoase cadouri special concepute pentru ea, încă din primele săptămâni de sarcină!

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata