5 buchete de flori pentru toamna aceasta, recomandate de către designerii florali de la Maison d’Or

Alegerea unui buchet de flori deosebit este destul de dificilă pentru tine? Dacă da, te invităm să citești în continuare, deoarece îți vom prezenta cinci dintre buchetele de flori ideale pentru toamna aceasta, recomandate de către designerii florali de la florăria online Maison d’Or. Acestea sunt buchete de flori frumoase, care vor încânta pe oricine și care pot fi comandate foarte ușor, direct de pe site-ul florăriei! Sperăm să îți placă și să alegi măcar unul dintre ele pentru o persoană dragă ție! 

  • Buchet Trandafiri „Wild Thoughts”

Nu încape îndoială că trandafirii roșii au locul lor special în topul preferințelor oamenilor. Sunt cele mai populare flori, cele mai cumpărate și cele care simbolizează cel mai bine dragostea. Dacă și tu îți dorești să dăruiești persoanei iubite un buchet de trandafiri roșii, alege unu special, așa cum este Wild Thoughts. Se diferențiază în primul rând prin faptul că toți trandafirii sunt atent aleși, astfel încât să arate perfect și prin ambalajul elegant și prețios, decorat cu o panglică satinată roșie. 

  • Buchet De Flori Cu Phalaenopsis Si Alstroemeria

Din categoria florilor cu adevărat speciale, care înfrumusețează orice buchet, trebuie să menționăm și orhideele. Probabil nu ai dăruit foarte multe buchete care să conțină și aceste flori, deoarece este mai popular să le oferi sub forma unui aranjament sau chiar în ghiveci, însă îți garantăm că vor fi foarte apreciate. Acest buchet mai conține și hortensie, lisianthus, alstroemeria, phalaenopsis, wax, phlebodium. Are un design modern, proaspăt, dar în același timp păstrează o notă de eleganță și de romantism, care cu siguranță te vor încânta. 

  • Buchet De Flori Cu Minirosa Roz, Hortensie și Trandafiri

Dacă vrei să dăruiești un buchet feminin și tineresc, potrivit pentru o adolescentă sau pentru nașterea unui copil, recomandarea ideală este acest buchet în care predomină nuanțele de roz. Este format din hortensie roz, trandafiri, antirrhinum, waxflower și minirosa. Alături de buchet, vei primi și hrană florală, care îl va ajuta să își mențină frumusețea și prospețimea mai mult timp, o felicitare cadou ce poate fi personalizată cu un text așa cum îți dorești și instrucțiuni de îngrijire a buchetului. 

  • Buchet De Flori Cu Phalaenopsis Minirosa și Alocasia

Unul dintre cele mai potrivite buchete pentru toamnă este fără îndoială aceasta, care conține flori deosebite și care are un aspect special, diferit față de cel al buchetelor clasice. Este compus din hortensii, lisianthus, minirosa, viburnum, phalaenopsis, frunza alocasia si eucalipt. Cu siguranță va fi un buchet apreciat nu doar pentru frumusețe, dar și pentru modul cum se împletește cu nuanțele ideale pentru toamna aceasta.   

  • Buchet Crini Și Matthiola „Everlasting Love”

În trecutul nu foarte îndepărtat, crinii erau considerați flori regale și simbolul iubirii imposibile. Astăzi, simbolizează dragostea infinită, dragostea care nu cunoaște limite de timp și de spațiu, așa că sunt foarte potriviți pentru a fi dăruiți persoanei iubitei. Acest buchet conține pe langă superbii crini, următoarele flori: trandafiri albi, matthiola alba, alstroemeria albă și eucalipt.

În încheiere, am vrea să știm care este buchetul tău preferat dintre cele prezentate mai sus!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata