5 Motive să te muți într-o casă nouă Cubic Village

Dacă familia este nucleul societății, casa reprezintă învelișul care îl protejează. Fără un cămin trainic care să asigure locuitorilor săi tot confortul propice dezvoltării, nu poate fi vorba de o familie fericită. Alegerea unui cămin pentru o familie la început de drum, sau una cu experiență, nu este niciodată o decizie ușoară. Opțiuni există, dar este dificil să-ți dai seama în care dezvoltatori poți avea încredere și ce tip de casă se potrivește nu doar cu nevoile unei familii tinere, ci și cu una care alege să locuiască în aceeași casă mulți ani de la achiziția ei. Timpul nu stă pe loc și de aceea o casă nu trebuie cumpărată cu gândul doar la momentul actual. Orice familie are nevoie de un cămin care să se plieze pe nevoile sale în diferite momente ale vieții și de aceea Cubic Village constituie o alternativă demnă de luat în calcul.

 

De ce o casă Cubic Village este locuința ideală pentru tine și membrii familiei tale?

 

#1 Modern înseamnă în pas cu tine

Pentru cei mai mulți dintre noi o casă reprezintă o investiție pe viață. De aceea este foarte important să ne gândim la toate aspectele legate de confortul ei nu doar acum, ci și atunci când timpul își va lăsa amprenta asupra noastră. O casă care se pretează atât pentru o familie tânără, cât și pentru un cuplu în vârstă, este o casă minimalistă și ușor de întreținut.

Casele Cubic Village sunt practice și plăcut de locuit, iar ca utilități dispun de tot ceea ce înseamnă o casă primitoare. Încălzirea se face prin podea și radiatoare de tip portprosop pentru ca iernile să fie cum nu se poate mai plăcute, iar acoperișurile nu sunt construite din lemn, ci din beton, pentru o izolație corespunzătoare.

 

#2 Finisajele sunt cele care dau personalitate casei

Casele Cubic Village nu arată perfect doar la exterior, ci și la interior. Parchetul special pentru trafic intens este potrivit nevoilor unei familii cu copii, iar armonia culorilor elementelor din lemn, podelelor și pereților aduce un plus de eleganță spre bucuria oricăror adulți.

 

#3 Dezvoltatorii trebuie aleși în funcție de deschiderea către comunicare

Împlinirea visului unei noi locuințe începe cu completarea unui formular de contact. Informațiile sunt disponibile pe site-ul oficial Cubic Village la secțiunea contact și trimiterea datelor necesare reprezintă un pas mai aproape către găsirea soluției ideale.

În plus, odată ce decizia a fost luată și te-ai hotărât la o casă Cubic Village, de la semnarea contractului de rezervare și până în momentul în care casa va fi a ta, vei fi ținut la curent în legătură cu fiecare etapă a procesului de achiziție. La alegerea unei locuințe deschiderea dezvoltatorului către comunicarea cu clientul este foarte importantă. Iar pentru Cubic Village relația cu clienții reprezintă o prioritate.

 

#4 Satisfacția clienților de până acum este un punct de reper

Cubic Village a împlinit până acum visurile legate de locuință a 100 de familii. 20 dintre ele s-au mutat în noile lor case în anul 2016, 40 în 2017 și 40 în 2018. Iar anul acesta încă 30 de familii au șansa la un început mai bun dacă investesc într-o casă Cubic Village.

Pe lângă materialele și calitatea construcției, la satisfacția clienților de până acum a contribuit și amplasamentul avantajos al caselor Cubic Village. Aproape de Iași și totuși îndeajuns de departe de zgomotul și agitația urbană, în zona Popas Păcurari – Rediu, Cubic Village ofere mediul ideal pentru o dezvoltare sănătoasă a celor mici, dar și o relaxare binemeritată pentru părinți după o zi de muncă istovitoare.

 

#5 Nimic nu se compară cu o casă Cubic Village

Orice s-ar spune, singurul loc unde poți să ai parte de libertate totală este la tine acasă, dacă locuiești la casă. În propria locuință, fără grija de a deranja sau a fi deranjat de cei din jur, nopțile de vineri le poți transforma în momente de petrecere, iar după amiezile de duminică să le rezervi prânzurilor și cinelor la grătar. Pe de altă parte, când oboseala te cuprinde, orice clipă petrecută acasă, într-o liniște deplină, se transformă într-un desăvârșit moment de relaxare și ocazia ideală de a-ți încărca bateriile. O casă Cubic Village este o casă în armonie cu ceasul tău biologic și asta o face cu totul și cu totul deosebită.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata