9 Motive pentru care să dăruiești femeilor bijuterii

9

Se apropie o ocazie specială și vrei să faci un cadou deosebit unei femei dragi din viața ta? Ai un milion de motive să oferi bijuterii, iar noi am făcut o listă cu 9 din cele mai importante dintre ele!

 

De ce să dăruiești femeilor bijuterii?

 

#1 Femeile adoră bijuteriile, dar în general nu și le cumpără singure

 

Femeile adoră să facă cumpărături și să-și achiziționeze și pentru ele câte ceva special, măcar din când în când. Dar spre deosebire de pantofi, haine, genți și alte lucruri din arsenalul unei femei, puține femei investesc în bijuterii. Iar acest lucru se întâmplă din cauza faptului că cele mai multe consideră bijuteriile un lux, niște bunuri pe care le-ar plăcea la nebunie să le aibă, dar în care firea lor practică și conservatoare le oprește să investească. De aceea, nicio femeie nu spune NU unei bijuterii și le apreciază indiferent de stilul lor.

 

#2 Bijuteriile sunt un cadou practic și sentimental

 

Spre diferență de o floare sau un ursuleț de pluș care se dăruiesc femeilor cu aceleași sentimente ca și bijuteriile, colierele, brățările, cerceii sau inelele au și o latura practică pe care reprezentantele sexului frumos pur și simplu o adoră. Oricărei femei îi place să dețină o mulțime de lucruri, care mai de care mai diverse, dar decât să-și aglomereze camera cu plușuri, preferă o cutie plină de bijuterii care să-i pună ținutele în valoare și în același timp să-i amintească mereu de persoanele de la care le-a primit.

 

#3 Bijuteriile nu au termen de expirare

 

Dacă vrei să faci cadouri de care iubita, mama, prietena sau fiica ta să se bucure pentru totdeauna, investiția în seturi bijuterii femei este cea mai bună alegere. Chiar și persoanele care nu obișnuiesc să poarte bijuterii decât la ocazii speciale, odată ce au primit o pereche de cercei, un lănțișor cu pandantiv sau orice altă bijuterie, o vor păstra toată viața nu doar pentru frumusețea ei, ci și pentru ceea ce ea semnifică.

 

#4 Bijuteriile speciale se transformă în comori de familie

 

Nu este ceva neobișnuit ca o femeie să poarte bijuterii primite de la mama sau bunica ei, iar la rândul său să le dea mai departe fiicelor sale. Acest obicei de a dărui bijuteriile familiei din generație în generație face ca accesoriile deosebite să devină nemuritoare și să fie iubite secole de-a rândul.

 

#5 Valoarea bijuteriilor crește odată cu timpul

 

Indiferent dacă vorbim de valoarea sentimentală sau cea reală, bijuteriile devin din ce în ce mai prețioase odată cu trecerea timpului. Din punct de vedere emoțional, ele amintesc mereu de căldura și dragostea persoanei care le-a dăruit, iar din punct de vedere financiar, dacă sunt confecționate din materiale de calitate și au un aspect deosebit, reprezintă o investiție.

 

#6 Indiferent de vârstă, toate femeile adoră bijuteriile

 

De la 3-4 ani și până la 100, oricărei femei îi place să se împodobească. De aceea, când vrei să faci un cadou special unei femei dragi, ia în calcul cercei și brățări adorabile pentru copile și coliere sau inele pentru femeile mature. Bucuria pe care o vei trezi cu gestul tău, întotdeauna va fi exact aceeași.

 

#7 Bijuteriile se pretează ca dar pentru orice ocazie

 

Nu contează dacă este vorba de Crăciun, 1 Martie, Ziua Mamei, Ziua Copilului, o aniversare de naștere sau orice altă sărbătoare. O femeie va aprecia întotdeauna dacă primește o bijuterie și o va purta cu plăcere, indiferent de ocazie. În ziua de azi, bijuteriile se poartă atât la ținutele elegante, cât și la cele casual și de aceea, indiferent de modelul lor, o femeie le va găsi întotdeauna o întrebuințare.

 

#8 Bijuteriile se pot transforma într-un cadou personalizat

 

Nu trebuie obligatoriu să inscripționezi numele femeii pe care vrei să o bucuri pe un pandantiv sau o brățară. Îi poți oferi un cadou personalizat constând într-o bijuterie și dacă o alegi în funcție de zodia destinatarei. Iar în acest caz, ai o mulțime de variante după care să te ghidezi! Fie că este vorba de metalul, piatra sau culoarea ei, fiecare bijuterie este echivalentul unei zodii!

 

#9 Nu trebuie să ai o personalitate aparte pentru a purta bijuterii

 

Nu s-a născut încă femeie care să nu iubească bijuteriile și indiferent de câte ar deține, nicio

femeie nu va spune vreodată că are prea multe. De aceea bijuteriile sunt cele mai potrivite cadouri pentru orice femeie din această lume.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata