Campania Joe Biden a cumpărat domeniul KeepAmericaGreat.com

18

Candidatul democratic Joe Biden a cumpărat un domeniu KeepAmericaGreat.com, pentru a-l ironiza pe Donald Trump. „Keep America Great” a fost sloganul pre-alegerii președintelui Donald Trump. Site-ul prezintă în mod clar promisiunile pe care actualul președinte nu le-a îndeplinit, cu privire la anumite probleme, cum ar fi imigrația.

„Războiul comunicării” dintre cei doi continuă, mai ales pe rețelele de socializare. Aici echipa digitală a lui Joe Biden face referire la numele de domeniu KeepAmericaGreat.com, care este un site ce copleșește istoricul actualului președinte.

Potrivit Reuters, Donald Trump l-a catalogat pe Joe Biden drept „escroc”, iar fostul vicepreședinte i-a precizat că „nu va reuși să-l distrugă”. Actualul președinte SUA a spus că Biden este „învins mental” și că nu va putea să înfrunte liderii foarte inteligenți.

În încercarea sa de a-l înfuria pe președintele Donald Trump, campania lui Joe Biden a achiziționat numele de domeniu web al sloganului de re-alegere al lui Trump și pentru a da ocazia celor care vizitează site-ul de a citi un mesaj hotărât și mai întunecat, despre actualul președinte. Compania Biden a prezentat un slogan „Promise Broken” prin care arată ce aspecte nu a îndeplinit președintele Trump.

În prezent, oricine poate cumpăra nume de domenii pe care le vrea, pentru a-și atinge scopul atât în politică, cât și în afaceri.

Găzduirea web reprezintă o parte crucială a oricărui site web de succes. Viteza și măsurile de securitate sunt fiind prioritățile oricărui site comercial. Prin serviciile fiabile și performante de găzduire web de la Host-Age.ro poți avea un site foarte rapid și stabil – aspecte esențiale pentru orice tip de proiect.

Să nu uităm că web hosting-ul este esențial pentru orice website, atât în ceea ce privește funcționalitatea, cât și în ceea ce privește poziția în clasamentul Google.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata