Cât se câștigă din videochat în această perioadă? De ce acest domeniu rămâne cel mai safe indiferent de evenimente?

Angajații sunt întotdeauna interesați de salariul de bază, deoarece îi ajută să mențină un bun sumar al cheltuielilor pe care le are în fiecare lună. Cu toate acestea, angajații doresc mai mult, mai exact vor să le fie recunoscută performanța muncii prestate în luna respectivă, sub formă de bonusuri sau comisioane.

Cum să-ți maximizezi câștigurile în funcție de efortul depus?

Înainte de pandemie, din ce în ce mai mulți salariați au solicitat acest tip de recompense financiare în funcție de rezultatele muncii depuse. Având în vedere lipsa forței de muncă, pe lângă salariul de bază care asigura un venit lunar garantat, companiile s-au angajat în ultimii ani în crearea unor pachete dedicate de bonusuri de performanță sau comisioane.

Binențeles, și companiile au avut de câștigat prin aceste pachete salariale deoarece bonusurile sau comisioanele erau condiționate de atingerea unor obiective de business, iar personalul era mult mai motivatmuncească pentru atingerea acestor obiective.

În prezent, există câteva job-uri bazate pe bonusuri sau comisioane din încasări, precum: sales advisor prin magazinele din mall-uri, ospătar, barman, recepționier, bancher, agent imobiliar, agent de vânzări.

Deși aceste meserii dețin denumiri sofisticate în sectoare cu profituri ridicate, lucrurile nu sunt atât de ușoare în realitate, deoarece vânzările de produse sau servicii se realizează prin eforturi depuse în mod constant pe termen lung, atât pentru fidelizarea clienților actuali cât și pentru câștigarea unor clienți noi. În plus, în primele luni de activitate, majoritatea angajaților din aceste domenii se bazează în mare parte pe salariul de bază.

Poate că acest sistem funcționa perfect pentru tine până la începutul anului 2020, dar, din păcate, în această perioadă nesigură, targeturile de vânzări se ating mult mai greu în unele dintre aceste domenii, deci nu se mai poate vorbi de câștigurile din comisioane.

Cum se descurcă acum angajații cu salariile de bază?

Salariile de bază în aceste domenii sunt de obicei reduse, uneori chiar la minimum pe economie. De exemplu, în hoteluri și restaurante, unul dintre cele mai afectate sectoare economice, câștigul salarial mediu net a fost de doar 1.394 de lei în luna mai 2020.

Cum s-a ajuns în această situație? Există promisiunea câștigurilor mari din comisioane, dar ai nevoie de timp pentru a ajunge în acel punct în care să câștigi comisioanele respective. La început vei fi nevoit să trăiești cu salariul net de bază.

Cu toate acestea, dacă până în luna februarie, încă mai puteai să îți negociezi salariul în funcție de calități și performanțe, acum ar trebui să fii fericit dacă mai găsești disponibil un loc de muncă care să îți asigure un minim necesar pentru a te întreține.

Atunci, ce rămâne de făcut? Cum mai poți câștiga în ziua de astăzi mai mulți bani pentru a îți acoperi cheltuielile? Cum ai putea să câștigi în funcție de cât lucrezi?

Mai găsesc câștiguri garantate rezonabile, dar și bonusare pe bază de performanță?

Binențeles! Sunt sectoare economice care au crescut și mai alert în această perioadă de pandemie. Unul dintre aceste sectoare fiind videochat-ul, indiferent că discutăm despre categoriile de videochat adult sau non-adult.

În plus, încasările extra ale modelelor de videochat depind de numărul de ore lucrate, având astfel comisioane care reflectă volumul de muncă și calitatea orelor petrecute online.

Pe măsură ce piața s-a dezvoltat, standardele oferite colaboratorilor de unii dintre marii jucători au evoluat semnificativ. Un studio de videochat de top din Bucuresti, Best Studios, oferă CÂȘTIGURI GARANTATE!

Iar în videochat, succesul unui model depinde în mare parte de studioul din care face parte. Ai nevoie de mai mult? La Best Studios poți câștiga oricât dorești.

Best Studios a demonstrat în ultimii 22 de ani că este pionier în această industrie atunci când vine vorba de garderoba și atitudinea modelelor, precum și de modul în care acestea se comportă atunci când camera este pornită. Acest studio a dovedit în nenumărate rânduri că se află în vârful industriei datorită modelelor sale care au încasat lună de lună venituri record.

Mai mult, studio-ul acordată atenția necesară tuturor colaboratorilor astfel încât este lider cu cele mai mari încasări medii per model prin site-ul Jasmin, unde este certificat partener Gold.

Avansarea de la model începător la model de succes ține atât de model, de modul în care acesta acumulează informațiile și sfaturile trainerilor, cât și de implicarea studiourilor în dezvoltarea profesională și personală a modelelor. În videochat nu se pune în discuție norocul, totul ține doar de implicarea echipei din studio și de ambiția modelelor de a progresa și de a câștiga cât mai mult în fiecare zi.

Datorită ajutorului de specialitate si a multitudinii de beneficii garantate de către anumite studiouri, modelele reușesc ca într-un timp foarte scurt să avanseze și să aibă încasări spectaculoase. Este evident că o companie care activează într-o industrie de 22 de ani are un know-how vast și că poate susține un colaborator pentru a ajunge mult mai rapid la performanță.

Nu ești sigură de acest domeniu, dar ai vrea totuși să încerci? Perfect! Atunci vino la Best Studios si ai un venit minim garantat de 5.000 lei pentru primele 3 luni, pentru ca modelele să poată evolua fără presiunea veniturilor financiare. În plus, majoritatea modelelor încep sa câștige mult mai mult de atât chiar din cea de a doua lună de activitate.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata