Cum iti pot imbunatati aplicele LED decorul interior

Piese favorite in randul decoratorilor de interior si a designerilor, aplicele de perete ofera incaperilor si  spatiilor profunzime si rafinament. Atunci cand vrei sa folosesti aplice led, mai intai trebuie sa determini efectul pe care doresti  ca iluminarea sa-l aibă asupra unei zone, iar apoi aceste sisteme de iluminat te vor ajuta sa creezi efectul dorit.

Piese favorite in randul decoratorilor de interior si a designerilor, aplicele de perete ofera incaperilor si  spatiilor profunzime si rafinament. Atunci cand vrei sa folosesti aplice led, mai intai trebuie sa determini efectul pe care doresti  ca iluminarea sa-l aibă asupra unei zone, iar apoi aceste sisteme de iluminat te vor ajuta sa creezi efectul dorit.

Deoarece aplicele sunt fixate pe pereți, ele elibereaza spatiul valoros pe podea si masa. Economice si usor de folosit, aplicele adauga un plus de rafinament incaperilor si pot fi alese intr-o gama variata de stiluri si dimensiuni, potrivite fiecarui decor.

Poti face multe lucruri diferite cu iluminarea pe baza de aplice. Anumite becuri led pot face ca incaperile sa para mai mari, altele fac ca spatiile sa para mai calde si mai primitoare, iar anumite aplicatii atrag atentia asupra pieselor de arta sau a unui punct focal din camera. In functie de pozitionarea lor pot lumina directional spatiile pentru un efect dramatic.

Utilizarea aplicelor in designul interior

Pentru a face o zona a camerei sa fie comoda si confortabila, foloseste aplice led care directioneaza lumina doar în jos. Pentru a face ca  o camera mai mica, cu tavanul jos, sa para mai spatioasa și mai aerisita, o aplica cu led, verticala , va lumina doar in sus si va da iluzia ca spatiul este mai mare ca in realitate. Poti studia oferta instalmen.ro  unde gasesti o selectie de lumini moderne cu aplice led de la cele mai cautate branduri de profil.

Daca iti doresti o ambianta intima in living sau dormitor, aplicele sunt o modalitate excelenta de a construi o stare de spirit pozitiva. Mulți designeri folosesc aplice de perete pe coridoare si  pe holuri pentru a le lumina si a adauga adancime pereților. Luminile aplicelor led functioneaza foarte bine de o parte și de alta a picturilor agatate pe pereti pentru a le accentua culorile si pentru a le pune in valoare mai bine.

Aplicele si corpurile de iluminat de perete sunt, de asemenea, foarte populare in camera de baie. Poti incadra o oglindă cu aplice led pe ambele parti, iar oglinda va reflecta lumina lor.

Clientii observa adesea iluminarea intr-un restaurant sau local. Atmosfera luminoasa semnifica un restaurant plin de viata, în timp ce iluminarea scazutăa, precum cea cu aplice discrete, creeaza o atmosfera mai romantica, mai intimă. Utilizarea intentionata a aplicelor de perete pentru efecte specifice poate consolida cu adevarat conceptul si stilul unui restaurant.

Aplice led in spatii comerciale

Designerii profesionisti plaseaza adesea lumini cu leduri, sub forma de aplice, in spatiile de birou, deoarece stiu ca acestea construiesc un mediu placut si pot face ca incaperile sa para mai mari, mai confortabile si mai deschise. Alaturi de alte tehnici de iluminare, aplicele led montate pe perete ofera o nota pozitiva asupra imaginii unei companii.

De multe ori, aplicele pot face zonele de la intrare mai atragatoare din punct de vedere vizual..

Indiferent daca este vorba de un spatiu rezidențial, sau comercial, de restaurante, birouri sau magazine, utilizarea iluminatului cu aplice led poate crea o serie de efecte vizuale foarte reusite si confera valoare intregului concept de amenajare interioara.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata