Esti gata sa iti indeplinesti visurile? Iata cum aplici pentru un credit rapid la Provident!

Cu totii ne dorim un trai mai usor, insa pentru obtinerea acestui confort avem nevoie atat de o planificare foarte buna, cat si de un sprijin financiar. Asadar, fie ca iti doresti sa investesti profitabil, fie ti-ai planificat o activitate si doresti sa o duci la bun sfarsit, iti poti indeplini visurile cu un credit rapid de la Provident!

Cum asa? Ce este cu adevarat important este sa identifici acea oportunitate profitabila, iar de sprijinul financiar se ocupa Provident!

Prin urmare, iti prezentam cea mai rapida si facila solutie! Un credit rapid de la Provident, care sa iti ofere posibilitatea de a investi inteligent in viitorul tau si a celor dragi! Cu toate acestea, inainte de a solicita un credit rapid, va trebui sa ai in vedere si cateva detalii.

In primul rand, oricand ai nevoie de un sprijin financiar pentru a-ti duce planurile la bun sfarsit, cel mai bun pas este sa te orientezi catre o companie de incredere, care si-a demonstrat pe parcursul anilor atat seriozitatea, cat si transparenta.

Astfel, Provident, companie cu o istorie de peste 13 ani pe piata din Romania ofera posibilitatea aplicarii pentru credit rapid pe termen scurt si mediu, in conditii deosebit de avantajoase, cu dobanda fixa pe toata perioada contractului si fara costuri ascunse!

In al doilea rand, va trebui sa iei in calcul si conditiile de aplicare, precum si valoarea ratelor si posibilitatea de a returna la timp suma de bani imprumutata. Acesta este si motivul pentru care, inainte de a solicita un credit rapid, este indicat sa stabilesti cu precizie suma pe care doresti sa o imprumuti de la bun inceput.

La Provident, pentru solicitarea unui credit rapid va trebui sa indeplinesti o serie de conditii. Iata care sunt acestea:

– aplicantul trebuie sa faca dovada cetateniei romane, precum si a varstei de 18 ani impliniti;

– sa faca dovada unui venit fix minim de 300 de Lei/luna, prin adeverinta de salariu, interogare ANAF sau talon de pensie;

– adresa de domiciliu sau resedinta sa fie pe teritoriul Romaniei;

– un numar de telefon valabil.

Astfel, odata ce aceste criterii au fost respectate, dosarul tau va ajunge la biroul de Credit Risk, care il va analiza cu atentie. Dupa ce acesta este aprobat, vei fi contactat in cel mai scurt timp de un reprezentant Provident, pentru a intra in posesia banilor prin una dintre aceste doua metode:

  1. Serviciul standard Money Transfer – banii vor fi transferati in contul ales de tine (vei avea nevoie si de un cont valabil in acest caz).
  2. Serviciul de gestionare la domiciliu a imprumutului – Daca alegi aceasta optiune auxiliara, banii iti vor fi inmanati direct la domiciliu de catre un reprezentant Provident, care te va vizita apoi saptamanal sau lunar pentru a colecta rambursul. Nu vei avea nevoie de cont bancar in cazul alegerii acestui serviciu.

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul Provident si sa completezi formularul de solicitare! Gasesti de asemenea pe site si un simulator de credit rapid, cu ajutorul caruia poti calcula numarul de rate si valoarea acestora, in functie de suma imprumutata si de serviciile optionale contra-cost, precum si de  perioada de timp pe care doresti sa rambursezi imprumutul.

Asadar, nu mai sta pe ganduri si aplica pentru un credit rapid Provident! Beneficiezi de sume cuprinse intre 500 si 15.000 de Lei (10.000 la un prim imprumut), de seriozitate, transparenta in acte si corectitudine in toate privintele!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata