Magazinul Levos este ajutorul virtual al lui Moș Nicolae

Magazinul Levos este ajutorul virtual al lui Moș Nicolae. Lansat pe 6 decembrie 2018, Levos.ro este magazinul online de huse pentru telefoane și accesorii pentru gadget-uri sofisticate, comercializate la cele mai accesibile prețuri, care se adresează atât persoanelor fizice, cât persoanelor juridice.

Așadar, dacă ești în pană de idei și nu știi ce cadouri să oferi de Moș Nicolae pentru apropiații tăi, află că obiectul de care oamenii nu se despart NICIODATĂ este telefonul. Totodată, de cele mai multe ori, telefonul este gaget-ul cel mai neglijat și mai supus accidentărilor. În concluzie, dacă vrei să faci un bine unei persoane dragi ție, oferă-i cadou de Moș Nicolae o husă pentru telefonul său.

Mai multe detalii despre magazinul Levos…

Magazinul Levos deține o gamă variată de huse pentru iPhone, Samsung și Huawei.

Transportul este GRATUIT pentru comenzi mai mari de 99 RON. Pentru că prețurile huselor variază între 39 RON și 99 RON, este momentul PERFECT să împuști doi iepuri deodată. Adică o husă să o faci cadou și alta să o păstrezi pentru tine. Amintește-ți când a fost ultima dată când ți-ai schimbat husa telefonului?!

Ei bine, răsfață-ți gadget-ul!

În cazul în care n-ai ales bine husa telefonului sau ceva îți displace, află că beneficiezi de retur GRATUIT timp de maximum 14 zile.

Primești garanția calității deoarece în magazinul Levos sunt comercializate doar produse premium. Scopul echipei tinere și dinamice care se ocupă de acest magazin online de accesorii pentru telefoane este de a oferi românilor produse de cea mai bună calitate, la prețuri corecte.

În cazul în care nu ești foarte decis sau ai nevoie de mai multe detalii, contactează echipa Levos, care este disponibilă 24 / 7, pe adresa de e-mail [email protected].

Moș Nicolae îți dă… dar nu-ți bagă și-n traistă!

Așadar, iată are sunt top 6 cele mai achiziționate huse din magazinul Levos:

  1. Husa Rock Royce Cu Stand – iPhone la doar 59 RON, disponibilă pe culorile albastru, gri, negru, roșu și roz. Potrivită pentru iPhone 6, 6s, 7, 7 Plus, 8 și 8 Plus.
  2. Husa Rock Origin Series Protection Case – iPhone la doar 89 RON, disponibilă pe culorile albastru, gri și negru. Potrivită pentru iPhone X, XS, XR, XS Max.
  3. Husa Nillkin Air Case Samsung la doar 69 RON, disponibilă pe negru, albastru, gri, roșu și gold. Potrivită pentru Samsung S9, S9 Plus și Samsung Note 8.
  4. Husa Rock Dr. V Samsung la doar 99 RON, disponibilă pe negru și gold. Potrivită pentru Samsung S8, S8 Plus, S9, S9 Plus și Note 8.
  5. Husa Rock Pure Series Huaweila doar 79 RON, transparentă, disponibilă pentru Huawei Honor 10.
  6. Husa Rock Guard Series Case Huawei P20 Albla doar 59 RON, transparentă, potrivită doar pentru Huawei P20.

Așadar, magazinul Levos este prietenul virtual al lui Moș Nicolae, însă aliatul tău de nădejde deoarece comercializează numeroase modele de huse moderne, fiabile și de cea mai bună calitate, pentru o gamă extrem de variată de tipuri de telefoane.

De anul nou telefonul tău merită un strai nou! Care este husa care îți place cel mai mult?

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata