Proceduri moderne laser în clinica stomatologică Life Dental Spa

Stomatologia clasică presupune utilizarea instrumentelor cu freze, ceea ce implică proceduri dureroase și greu de suportat de către pacient. Turațiile înalte, vibrațiile și disconfortul provocau teamă în rândul pacienților, care aveau tendința de a amâna vizitele la medicul stomatolog. #LifeDentistii au găsit soluția! 

Inovația prezentă în stomatologia modernă este reprezentată de laserul dentar. O tehnologie de ultimă generație care a venit ca un refresh asupra stomatologiei clasice, terapia laser putând fi utilizată pentru tratamentul multiplelor afecțiuni orale. 

Ce este laserul stomatologic? 

Laserul stomatologic folosește lumina laser în scopul efectuării de tratamente pentru variatele afecțiuni gingivale (gingivită, parodontoză) și dentare (proceduri ce implică manopere chirurgicale, carii dentare, implanturi, extracții) – totul LIPSIT DE DURERE ȘI FĂRĂ DISCONFORT. 

Echipa Life Dental Spa a ales să utilizeze terapiile LASER datorită multiplelor avantaje pe care această tehnologie le aduce pacienților. Minim-invaziv, prietenos cu țesuturile și ușor de acceptat de către pacient, laserul aduce numai beneficii asupra stării de sănătate orală și generală a pacienților. 

Medicul fondator al clinicii stomatologice Life Dental Spa, dr. Cristina Obreja, este inspirația întregii echipe de #LifeDentisti, fiind medic specialist în laser dentar, tehnologie cu ajutorul căreia a tratat mii de cazuri de parodontoză!

Ce aduce în plus tehnologia ultramodernă a laserului stomatologic? 

Există multiple motive pentru care echipa de #LifeDentisti a ales să trateze pacienții cu ajutorul laserului dentar, și anume: 

 

 • Lipsa completă a durerii 

 

Pentru a crește confortul pacientului și pentru a scădea anxietatea resimțită de aceștia în timpul vizitelor în cabinetul stomatologic din București, laserul dentar este folosit în majoritatea tratamentelor.

Intensitatea luminii laser este setată în funcție de sensibilitatea pacientului, motiv pentru care pacienții nu necesită anestezie și nu resimt nicio durere. Astfel, laserul dentar poate fi folosit cu încredere și siguranță în cazul copiilor și al femeilor însărcinate sau al celor care alăptează

 

 • Terapie minim-invazivă 

 

Laserul dentar este programat să acționeze doar acolo unde este necesar, pe țesuturile afectate, motiv pentru care țesuturile sănătoase din jur nu sunt afectate – copii pot beneficia de tratamentele laser și părinții nu trebuie să aibă grija unui posibil accident. 

 

 • Efect bactericid 

 

Lumina laser are capacitatea de a distruge bacteriile dezvoltate local și implicate în apariția gingivitei, parodontozei, cariilor dentare, etc. Astfel, se reduce considerabil riscul recidivelor și al complicațiilor. 

 

 • Laserul dentar nu atinge dintele cand se trateaza cariile

 

Lumina laser are o putere mare de a trece prin țesuturi, iar spre deosebire de freză, nu este nevoie de un contact direct cu dintele – pacienții nu trebuie să își mai facă griji cu privire la contaminarea încrucișată de la pacienții anteriori

 

 • Stimulează regenerarea și efectele sunt vizibile imediat 

 

Laserul dentar oferă un aspect sănătos al gingiei încă de la primele ședințe de tratament al gingivitei cu laserul, stimulând regenerarea. Efectele pot fi vizibile încă de la bun început!

Afecțiuni tratate cu ajutorul laserului 

Grație tehnologiei moderne a laserului, parodontoza nu mai este o boală incurabilă! Uită de clasicele chiuretaje dureroase, greu de suportat și cu o recuperare dificilă! Alege laserul dentar, terapie utilizată pentru: 

 • Gingivită 
 • Parodontoză
 • Carii dentare
 • Extracții dentare
 • Sigilări dentare
 • Implanturi dentare asistate laser 
 • Chirurgie dentara laser

Alege echipa de medici profesioniști Life Dental Spa și bucură-te de beneficiile tratamentelor laser rapide, sigure și eficiente!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata