Sfaturi practice pentru amenajarea biroului de manager. Detaliile care fac diferenta!

37

Spatiul office al unui lider trebuie sa inspire încredere, determinare, organizare și inteligenta atat angajatilor, cat și potentialilor parteneri de afaceri. Mobilierul de birou este ca o carte de vizita a managerului și reflectă și imaginea intregii firme, asa ca trebuie ales cu atentie. 

Mobilierul din biroul conducerii trebuie sa fie de calitate net superioara. Materialele folosite trebuie sa aiba finisaje de excepție, grosimi mai mari decat standardul de 18 mm, mdf placat cu hlp și mdf melaminat, asa cum gasesti pe mobilier-birou.ro

Iată mai jos ce criterii de amenajare bifează biroul oamenilor de succes!

Mobilierul pentru biroul managerului trebuie sa fie intr un spațiu mai mare

Birourile directoriale trebuie sa fie delimitate de spatiul în care lucrează ceilalți angajați, dar sa permita acces ușor la ei. Este necesar ca spațiul sa fie dotat cu mobilier mare, elegant, cu design bine structurat. În afara de biroul managerului, incaperea office mai poate fi amenajata cu dulap de depozitare, o mica biblioteca și o canapea sau fotolii confortabile pentru oaspeți. Modul in care este asezat și aranjat biroul îți influențează mai mult decat iti imaginezi nivelul de productivitate. Personalizeaza spatiul in functie de nevoile pe care le ai in activitatea de zi cu zi, astfel incat sa te poti concentra cu usurinta și sa te simti confortabil. 

 

Mobilierul pentru biroul managerului trebuie sa sustina imaginea firmei

Avand in vedere ca in biroul tau iti vei primi colaboratorii și posibilii parteneri, oameni pe care vrei sa ii impresionezi, asigura-te ca spatiul sustine imaginea firmei. Desi exista anumite domenii in care este reprezentativ stilul sobru, cu linii clasice, este indicat sa se adauge obiecte care sa schimbe putin aerul incaperii. Nu mai sunt la moda birourile reci fiindca specialistii au ajuns la concluzia ca afecteaza modul in care decurg intalnirile. Aerul mult prea serios poate deveni o bariera in comunicarea dintre manager și un viitor angajat, un posibil client ori un partener de afaceri. 

 

Spatiul office trebuie sa inspire ideea ca este al unui lider de succes

Nu mai este niciun secret pentru nimeni ca orice manager vrea sa fie privit drept un om de succes. Pe langa realizarile profesionale atinse, stilul vestimentar și vocabularul avut, mobilierul de birou este un alt criteriu care ajuta la formarea acestei imaginii. Diferenta o va face un mobilier de birou de calitate superioara, cu design elegant, modern. Productivitatea, confortul și stilul sunt cuvintele cheie ce caracterizeaza un mobilier realizat special pentru biroul managerului.

Te-ai gandit pana acum ca biroul de manager potrivit te-ar putea face sa devii mai productiv și ti-ar reduce stresul zilnic?

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online