TICTrans îți oferă și în 2021 același serviciu de top – transportul coletelor din România în Anglia!

TICTrans rămâne și în noul an alături de clienții săi fideli. Poți intra în continuare în contact cu serviciul de transport al coletelor din România în Anglia. Procedurile rămân aceleași, standardele sunt îmbunătățite constant. Dacă nu ai mai colaborat cu TICTrans până acum, rămâi pe aproape pentru a obține informații de interes din rândurile ce urmează.

Firma TICTrans, cu site-ul oficial TicTrans.ro, este răspunsul perfect pentru atunci când vrei să trimiți un colet în Anglia din România. Un renume pe aria firmelor de curierat internațional, TICTrans va avea grijă ca pachetul tău să ajungă în siguranță în Anglia, direct la adresa aleasă de tine.

Cum trimiți un colet din România în Anglia prin TICTrans?

Totul se desfășoară mai simplu decât ai crede. Experiența își spune cuvântul când vine vorba despre acest serviciu. Personalul TICTrans știe din start ce să îți ofere: prețuri fără adaosuri, încredere, siguranță cum că totul se va desfășura conform planului.

Pentru a trimite un colet din România în Anglia prin TICTrans trebuie să accesezi site-ul oficial tictrans.ro și să faci o rezervare online. Completează câmpurile aferente și plasează ulterior rezervarea online. Pentru mai multe detalii poți lua oricând legătura cu personalul TICTrans. Regăsești toate datele de contact necesare în cadrul site-ului oficial tictrans.ro.

Cât te costă să trimiți un colet din România în Anglia? Dacă alegi în continuare TICTrans, firma de transport colete Anglia, trebuie să știi că prețul nu este calculat în funcție de distanța de la preluare la livrare, ci de greutatea și volumul coletelor tale. Bineînțeles, dacă vorbim de colete cu greutate și volum mult mai mare, poți negocia cu personalul prețul pentru livrarea coletelor din România în Anglia.

Din nou amintim de faptul că TICTrans poate livra colete la adresa in Anglia. În cazul în care transportul coletelor trebuie realizat în mediul rural, se impune o taxă extra de 5 Lire pentru Anglia. Găsești oricum mai multe informații în acest sens pe tictrans.ro. Tot acolo găsești și detalii de interes cu privire la zilele în care firma realizează colectarea / distribuirea coletelor în România, dar și în Anglia.

Cum pregătești coletele pentru transportul din România în Anglia?

Există câteva detalii de care trebuie să ții neapărat cont atunci când trimiți colete în altă țară. Ambalarea este poate cel mai important lucru ce îți garantează integritatea conținutului pe tot parcursul călătoriei.

Atunci când trimiți colete din România în Anglia cu TICTrans asigură-te ce acestea încap în cutii de carton. Îi vei furniza conținutului coletului siguranță deplină atunci când vei aplica pe deasupra și folie cu bule sau alte materiale asemenea. În aceeași ordine de idei, nu uita să sigilezi coletul și să aplici pe acesta informațiile cu privire la destinatar și expeditor.

Atenție! Nu poți trimite colete ce conțin substanțe chimice stupefiante, bani sau cecuri, materiale și pietre prețioase, bijuterii, arme de foc sau arme albe și nu doar atât. În cadrul site-ului oficial al personalului TICTrans regăsești lista completă a produselor pe care nu le poți trimite în colete.

În cât timp ajunge coletul din România în Anglia dacă îl trimiți cu TICTrans?

Cu siguranță te interesează să știi de la bun început în cât timp va ajunge coletul tău trimis din România în Anglia. Colaborând cu TICTrans, firmă de curierat pe ruta România – Anglia, coletul tău va ajunge la adresa aleasă de tine în cel mai scurt timp.

În cazul în care vor apărea probleme pe traseu, vei fi înștiințat din timp. Mai mult decât atât, vei putea menține constant legătura cu persoana care se va ocupa de livrarea coletului tău.

Mai trebuie să știi și că TICTrans se ocupă de transportul coletelor din România în Anglia, dar și retur. Așadar, cei dragi îți pot trimite oricând colete în România, direct la tine acasă, prin TICTrans. În ambele cazuri, ambele tipuri de servicii, vorbim de calitate deplină. Din nou se aplică aceeași politică atunci când vine vorba de calcularea costurilor de transport ale coletului.

În cadrul site-ului oficial tictrans.ro regăsești și mai multe informații de interes cu privire la acest serviciu. În cazul în care nu este suficient pentru tine, ia legătura cu personalul TICTrans.

Contact TICTrans

Strada Raciuleni, Nr. 18, Fântâna Mare, Suceava

0749 808 484

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata