3 criterii pe baza cărora puteți alege camera de supraveghere pentru intrarea principală

Camera de supraveghere de la intrarea principală este considerată cea mai de ajutor pentru a preîntâmpina anumite evenimente prin descurajarea infractorilor. În funcție de caracteristicile locuinței dumneavoastră, această cameră poate surprinde nu doar intrarea, dar și curtea și eventual gardul, oferind o bună viziune asupra unui perimetru destul de mare. În cele ce urmează, vă vom prezenta câteva criterii pe baza cărora puteți alege camere de supraveghere ideale pentru intrarea principală. De asemenea, trebuie să știți că cele mai bune echipamente de supraveghere le găsiți la DABSTORE!

 

     1. Rezistența camerei

Având în vedere că este o cameră amplasată la vedere și că va fi supusă la intemperii, este recomandat să alegeți o cameră foarte rezistentă din toate punctele de vedere. Alegerea camerei se face în funcție de gradul de umiditate predominant pentru zona în care locuiți, dacă sunt diferențe majore de temperatură destul de des, precipitațiile și așa mai departe. În plus, dacă vreți să vă asigurați că indiferent ce s-ar întâmpla, camera va rămâne întreagă, optați pentru un model antivandal. Aceste tipuri de camere sunt extrem de rezistente la agresiuni și loviri, funcționând chiar și după ce au fost lovite cu un obiect contondent.

 

     2. Locul unde va fi amplasată camera

Locul unde va fi amplasată camera contează din multe puncte de vedere. În primul rând, nu trebuie să fie aproape de o lumină puternică, deoarece va afecta calitatea imaginilor. Dacă aveți și o lumina ce funcționează în fiecare noapte, amplasată la intrare, ar fi bine să nu puneți camera în imediata ei apropiere. De asemenea, trebuie să luați în considerare și unghiurile: dacă va fi amplasată cât mai aproape de centrul intrării, se vor extinde și unghiurile moarte. Chiar dacă alegeți o cameră rezistentă, de tip antivandal, luați-vă o măsură de siguranță în plus și plasați camera cât mai sus posibil, pentru a nu fi ușor accesibilă.

 

     3. Calitatea imaginii

În cele mai multe dintre cazuri, camera de supraveghere de la intrarea principală este cea mai importantă. Aceasta captează imagini ale curții din față, eventual și ale grădinii sau gardului, în funcție de cum este configurat spațiul și bineînțeles, este și cea care va surprinde cele mai multe persoane. În aceste condiții, este important ca imaginea să fie calitativă indiferent de condițiile atmosferice sau de momentul zilei. Camera de supraveghere de la intrare poate fi cea care face diferența și care ajută la prinderea infractorilor. De aceea, este important să surprindă chiar și cele mai mici detalii. Astfel, vă sfătuim să alegeți camere de supraveghere cu rezoluție mare, de peste 1080p. Foarte importantă este și viziunea nocturnă, așa că este necesar să optați pentru o cameră cu mai multe LED-uri cu infraroșu și eventual tehnologie DWDR. Foarte bune sunt și camerele de supraveghere ce se bucură de tehnologia DNR 3D, ce are rol de a reduce zgomotul de fundal.

 

Sperăm ca aceste informații să vă fie de folos în alegerea camerei de supraveghere pentru intrarea principală și nu uitați să consultați site-ul DABSTORE pentru mai multe detalii și echipamente de supraveghere.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata