Detergenții destinați industriei alimentare – eficiență și siguranță

Igienizarea și curățarea diverselor spații sau obiecte destinate utilizării sunt esențiale în foarte multe industrii. Cel mai important sector rămâne însă cel destinat industriei alimentare, în care există o nevoie acută de detergenți speciali, puternici, dar care să nu afecteze în vreun fel calitatea alimentelor rezultate.

Niciun deținător al unei asemenea afaceri, în domeniul alimentar, nu își poate permite să facă niciun fel de eroare cu privire la soluțiile achiziționate pentru cumpărare. Trebuie să își găsească un furnizor de încredere, care să comercializeze numai produse de cea mai bună calitate. În acest caz, firma producătoare de la care se achiziționează respectivul produs definește și gradul de încredere care i se va acorda furnizorului. Garantat se va face economie de timp, resurse, dar și bani.

Un producător de acest fel nu își permite să cumpere detergenți în cantități mici, de aceea trebuie să se găsească un furnizor care să ofere soluții economice și eficiente. De cele mai multe ori, detergenții care au ca loc de depozitare canistrele reprezintă cea mai rentabilă soluție.

Printre furnizorii cei mai de încredere se numără Clinit.ro, care oferă cele mai bune oferte pentru detergenti industria alimentara. Odată începută colaborarea cu profesioniștii din spatele Clinit, aceasta se va dovedi fructuoasă pe termen lung și lipsită de orice fel de surprize neplăcute, apărute din senin.

Gama lor de produse este destul de largă și oferă rezolvare pentru orice problemă se poate ivi în acest sector, care necesită în permanență o atenție sporită. Astfel, orice client are de ales din mai multe astfel de produse, de o importanță vitală.

Super Dilac– este un detartrant foarte puternic, pe bază de acid azotic și fosforic, utilizat pentru îndepărtarea diverselor depuneri. Spumarea este redusă, fără fumegare. Poate fi utilizat în îndepărtarea depunerilor anorganice de tot felul, precum și în industria producătoare de bere, pentru îndepărtarea pietrei de bere sau a oxalatului de calciu.

Pentru o maximă eficiență a produsului, se recomandă să se respecte întocmai înstrucțiunile afișate pe ambalaj. În așa fel, eficiența sa va fi pe deplin dovedită, indiferent de gradul de depunere ce trebuie curăţat.

Divosan Extra–este un dezinfectant foarte concentrat, care poate fi utilizat cu succes în mai multe sectoare de activitate, precum industria alimentară, a băuturilor (alcoolice sau non-alcoolice), dar și cea a produselor lactate, care au nevoie de o atenție sporită. Luptă împotriva formelor vegetative de microorganisme, incluzându-se fungii, bacteriile Gram-pozitive și Gram-negative.

Divocip –este un detergent destinat utilizării în apă cu duritate redusă. Este alcalin clorinat și oferă o spumare redusă. Este utilizat în aplicațiile de spălare prin pulverizare, atât din industria alimentară, cât și din cea a băuturilor. Îndepărtează depunerile organice de natură fermentativă (aplicațiile farmaceutice) și are o eficiență crescută la îndepărtarea proteinelor de pe diverse suprafețe.

Pentru eficientizarea rezultatelor oferite de acesta se poate utiliza apă fierbinte, cu temperatura până la pragul de 60°C.

Hypofoam –este un detergent clorinat spumant și alcalin, pentru uz curent, în diverse aplicații din industria laptelui, a băuturilor răcoritoare, precum și cea alimentară. Îndepărtează cu eficiență grăsimile, proteinele, dar și sângele. Igieniează suprafețele de lucru, putând fi utilizat pe pardoseli, pereți, mese de prelucrare, dar și alte echipamente specifice. Îndepărtează cu foarte mare ușurință petele de tot felul și este foarte ușor de clătit.

Powerfoam– este un alt tip de detergent, alcalin, dar care nu conține EDTA. Cu ajutorul acestuia se elimină murdăria aderentă din industria alimentară, cea a băuturilor, dar și a laptelui. Se recomandă pentru înlăturarea depunerilor de murdărie, carbonizate (un exemplu bun, pentru friteuze, cuptoare etc). De asemenea, previne apariția depunerilor și nu necesită clătire îndelungată.

Acestea sunt doar câteva dintre produsele speciale oferite de Clinit, pentru acțiunile de igienizare, dezinfectare, dar și detartrare. În cea mai mare parte, acești detergenți sunt vânduți în cantități mari, începând de la 20 de litri. În așa fel, achiziționarea acestora este extrem de avantajoasă pe termen lung și nu implică costuri suplimentare.

Clinit.ro este aliatul de bază pentru orice producător care dorește să se asigure că spațiul de lucru este complet igienizat, fără posibilitatea de înmulțire a bacteriilor sau a virusurilor. În plus, calitatea produselor rezultate va avea mult de câștigat din această afacere, pentru că nu va mai fi expusă acțiunilor negative ale mediului înconjurător.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata