Cabinet Lichidator – speranța oricărei firme

Toate firmele, mici sau mari, au nevoie de persoane cu experiență care să le ajute să genereze profit și să rămână mereu pe piață. În caz contrar, firma va dezvolta numeroase probleme. Dacă firma sau societatea pe care o deții întâmpină probleme în călătoria spre succes, cel mai probabil nu ai lângă tine oamenii potriviți. Vorbim în următoarele rânduri despre Cabinet Lichidator – speranța oricărei firme.

Cabinet Lichidator este o firmă specializată care oferă servicii profesioniste și soluții concrete pentru dezvoltarea firmei tale. Echipa este orientată către viziunea oricărei afaceri și te ajută să iei decizii benefice pentru aceasta, fără să fie necesară închiderea ei. Totuși, dacă afacerea ta nu mai funcționează, poți apela la serviciul de lichidări. Lichidarea poate fi voluntară sau judiciară. Experții te vor ajuta să depășești acest moment dificil, oferindu-ți unele dintre cele mai bune soluții și susținându-ți afacerea.

Dacă apelez la lichidare judiciara, ce presupune aceasta?

Cabinet Lichidator ajută clienții să maximizeze valoarea pe care trebuie să o recupereze prin vânzarea bunurilor societății. Dacă sunt creanțe, acestea pot fi recuperate la o valoare mai mare, cu ajutorul experților din cadrul firmei. Procedura de lichidare judiciara se instaurează atunci când societatea nu mai poate plăti datoriile către creditori.

Experții de la această firmă oferă posibilitatea clienților de a înceta în mod controlat activitatea. Prin acest proces, pierderile se reduc și activele pot fi conservate. Lichidatorul judiciar va inventaria bunurile din averea debitorului și va dispune sigilarea lor. Inventarierea va fi urmată de alegerea evaluatorului de către comitetul creditorilor. Evaluatorul este o persoană de specialitate și independență de procedură.

Citeste si:  In ce investeste concurenta pentru a da bine? Agende si alte produse care vorbesc despre business-ul tau!

După ce se întocmește raportul de evaluare și se comunică la dosarul de cauză, se pot formula obiecțiuni împotriva acestuia. Cabinet Lichidator este speranța oricărei firme! Lichidatorul judiciar va analiza toate perspectivele pentru valorificare activelor și ulterior va întocmi un raport în care se propune creditorilor o modalitate de a valorifica bunurile. Acesta va încerca să maximizeze valoarea lor.

Procedura de vânzare a bunurilor presupune și întocmirea unui regulament de vânzare și regulile după care se va desfășura. Valorificarea poate fi de trei tipuri, respectiv: licitație publică, negociere directă sau o combinație între licitație publică și negocierea directă. După ce s-au vândut toate bunurile, lichidatorul judiciar va întocmi un raport final care conține situațiile financiare finale. Acest raport trebuie aprobat de către judecător, iar mai apoi se va face distribuirea finală a fondurilor din averea debitorului. La final se va dispune închiderea procedurii.

Citeste si:  La storeexpert.ro ai cel mai bun pret rafturi paleti pentru a beneficia de avantajele oferite de catre acesta !

Cabinet Lichidator dispune de toți experții necesari într-o astfel de situație. Pe site-ul firmei sunt expuse și alte servicii la care poți apela pentru firma pe care o deții. În afara lichidării judiciare, mai poți beneficia și administrarea afacerilor, reorganizări, fuziuni sau divizări, administrare judiciară, servicii complete din aria celor juridice. Lichidările judiciare sau voluntare au ca scop diminuarea valorilor ce trebuiesc plătite și maximizarea celor care trebuiesc primite.

Soluțiile profesionale vin de la cei cu experiență. Practicianul în insolvență cu care alegi să colaborezi ar fi bine să aibă experiență în domeniu și să ofere consiliere și servicii complete.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner