5 elevi zdrobiţi de un tei

5 adolescenţi, elevi ai unui liceu situat în apropierea Parcului Copou, au fost zdrobiţi, după ce un tei a căzut peste banca pe care stăteau. Adolescenţii, un băiat şi 4 fete, elevi ai Colegiului „C.Negruzzi”, cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, se aflau pe o bancă din apropierea fântânii arteziene a parcului Copou.

Silvia Spiridon, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi a declarat că a fost primită o sesizare prin intermediul Serviciului 112, conform căreia două persoane au fost rănite de copacul prăbuşit însă echipajul SMURD ajuns la faţa locului a constatat că sunt 5 persoane.

Conferenţiarul univ.dr. Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU-SMURD din cadrul Spitalului Universitar „Sf.Spiridon” din Iaşi, a declarat că în urma solicitării primite, echipajul SMURD a acordat primul ajutor unui număr de 5 persoane care au suferit fracturi ale membrelor inferioare, contuzii şi traumatisme. Elevii se află, în prezent, la spitalul Sf. Maria. Parcul Copou este unul dintre cele mai renumite parcuri din ţară întrucât aici se află tei seculari printre care şi teiul marelui poet Mihai Eminescu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata