Accidentul de la Mălâncrav: Pilotul militar a decedat

Căpitan comandor Corneliu Gabriel Titiana, pilotul militar rănit în accidentul aviatic de la Sibiu, a decedat luni, la ora 12,25, la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din București, a declarat purtătorul de cuvânt al unității medicale, dr. Adrian Stănculea.

Vineri, pilotul a fost supus unei intervenții chirurgicale care a decurs bine, dar prognosticul era rezervat, potrivit dr. Cristian Nițescu, directorul spitalului.

Săptămâna trecută, Ministerul Apărării Naționale, prin Spitalul Militar Central, a achiziționat 4.000 cm pătrați de piele artificială pentru operația pilotului.

Pe 21 noiembrie, opt militari și-au pierdut viața în urma prăbușirii unui elicopter militar IAR-330 PUMA, pe raza localității sibiene Mălâncrav. Elicopterul de la Baza 71 Aeriană de la Câmpia Turzii se afla în misiune, urmând să participe la un exercițiu în Poligonul Cincu.

Atunci, singurii supraviețuitori au fost pilotul și maistrul militar Valentin Bora. Acesta din urmă se află acum într-o stare bună. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata