AutoItalia vinde autoturisme avariate cu titlul de „maşini noi”

– Firma AutoItalia Group, importatorul marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Maserati, Infiniti si Ssangyong, precum si al produselor moto Honda si Segway, încearcă să îşi înşele clienţii

.

Foto: Herbert Stein, patronul grupului AutoItalia (sursa foto: ZF), a recunoscut ca unul dintre angajaţii săi a încercat să vândă un Fiat Grande Punto avariat  cu titlu de autoturism nou

.

Exista mai multe situatii cand clientii AutoItalia au reclamat ca dupa ce au achitat integral contravaloarea unor masini noi au primit autoturisme de mana a doua. Intr-un caz, cumparatorul a primit chiar o masina lovita, care a fost reparata si revopsita in atelierele firmei.

„Povestea mea cu AutoItalia a inceput cand am incheiat cu ei un contract pentru achizitionarea unui autoturism nou, Fiat Grande Punto 1.4 in valoare de peste 12.000 euro, culoare blu magnetico. Suma am achitat-o integral in aceeasi zi urmand ca masina sa-mi fie livrata in termen de cinci zile”, a declarat Gabriela Mihailescu, unul dintre clientii pe care AutoItalia a incercat sa-l pacaleasca.

„Masina pe care vroiau sa mi-o predea avea semnalizatorul pe aripa fata dreapta crapat, bara fata, aripa si usa dreapta revopsite, ce prezentau diferente de nuanta si urme de scotch de izolatie folosit la vopsitorie, pragul usii fata matuit, chedere si ornamente prezentand urme de vopsea si nemontate bine, cioburi de geam spart pe si sub scaunele din fata si plansa de bord zgariata si exfoliata in mai multe locuri”, a aratat Gabriela Mihailescu.

In cadrul unui dialog cu redactorii Ziua, Herbert Stein, patronul grupului AutoItalia, a recunoscut ca acest caz este real.

„A fost vorba de o masina care a fost accidentata in timpul transportului, pe trailer, cand probabil ramurile unui copac au provocat pagubele respective, pe toata partea dreapta a masinii. La receptie, noi am bagat-o in atelierul nostru si am reparat-o„, a explicat Herbert Stein.

Cat despre probabilitatea aparitiei unor cazuri similare, de tentative de a insela clientii si practic, de a-i fura, care ar mai putea aparea in viitor, patronul AutoItalia a spus: „Nu putem garanta ca astfel de situatii, precum cea de fata, nu ar mai putea aparea”!

Integral în Ziua

Citește și
5 Comentarii
 1. jurju sorin spune

  si eu am cumparat un fiat grande punto,si cei de la sibiu au vrut sa ma pacaleasca,acea masima era lovita si revopsita.directorul de zona de la fiat autoitalia,ma amenintat ca,nu ridic masina ma actioeaza in instanta.am refuzat masina,am primit alta masina,dar am problema si cu a doua masina,consuma ulei 8-10 litri de ulei la 10000km.de luni de zile ma milogesc la cei de la fiat sibiu sa comande piesele defecte,scuze nu au venit de la autoitalia.azi 26.08.2009 am sunat la autoitalia bucuresti,am vorbit cu un tip pe eugen,ma tratat ca pe o cirpa,el nu ma crede.ce ar trebui sa fac in continuare.

 2. nicolae spune

  autoitalia este o mare teapa pt ca te duci cu masina la service pt revizie si platesti factura de 3200 ron
  dar,pleci cu ea busita pt ca sant niste incapabili si neseriosi

 3. victor spune

  eu am fost la AUTOIMOLA pt revizia de 10000 am stat vre-o 3 ore doar sa-mi schimbe uleiu si filtru masina fiind in garantie ma costat 300 ron toate bune si frumoase pana cand sa plec noroc ca am vazut ca mi-au facut o mare pana sidupa ce ca sunt niste jepcari dadeau vina pe mine ca asa am venit eu cu masina k pana nu treceti pe la AUTOIMOLA

 4. fane spune

  angajatii din autoitalia sunt veri, frati, nepoti, etc si aia care nu se incadreaza mai sus sunt „cofetari” sau „patiseri”.Cu mici exceptii sunt oameni capabili ( vreo 4-5 )

 5. jipa nicolae spune

  ba fratilor eu am cumparat un fiat gp din italia de la concesionari fiat cu aceleasi caracteristici si mai are si unghi de fuga varza ..revopsita.. au zis ca nu-i adevarat imi pare rau ca nu am incercat o dacia sandero

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata