BCR Leasing IFN: acces online la oferta de bunuri reposedate

“Principalele avantaje ale ofertei noastre de bunuri recuperate sunt legate de posibilitatea achizitionarii in leasing a acestora in conditii financiare atractive, de posibilitatea negocierii, de alegerea duratei contractului in functie de dorinta si situatia clientului si de posibilitatea recuperarii TVA-ului, in cazul firmelor.

Mai mult, calitatea masinii este mai bine corelata cu pretul sau de vânzare, intrucât stabilirea pretului are la baza, printre altele, o expertizare tehnica”, a declarat Claudiu Stanescu, director general BCR Leasing IFN, intr-un comunicat remis marti.

Pentru a facilita accesul potentialilor clienti la informatii, BCR Leasing IFN a lansat site-ul http//revanzare.bcr-leasing.ro, unde este listata oferta de bunuri recuperate.

Conform informatiilor din comunicatul BCR Leasing IFN, produsele de pe site sunt clasificate dupa categorii, impreuna cu toate detaliile referitoare la numarul de identificare a ofertei, model, culoare, an fabricatie, kilometri rulati, putere, etc.

O rubrica intitulata “Recomandarea noastra” afiseaza cea mai buna oferta curenta.

Vehiculele oferite spre revânzare pot fi achizitionate deopotriva de persoane fizice sau juridice, prin toate sistemele de plata: numerar, leasing sau credit. În cazul achizitionarii in leasing, oferta financiara cuprinde niveluri de dobânda foarte competitive.

Preturile sunt astfel stabilite incât cumparatorii sa beneficieze de avantaje reale in raport cu valorile de piata ale acestor bunuri.

Pretul de vânzare al unui anumit produs se stabileste pe baza celei mai bune oferte primite, utilizând ca baza de apreciere rapoartele de evaluare si cotatiile pietei pentru tipul de autovehicul ofertat, iar raspunsul este transmis solicitantului in maximum 5 zile lucratoare de la data transmiterii ofertei.

BCR LEASING IFN este prezenta pe piata românesca a leasingului din 2001, ca subsidiara a Bancii Comerciale Române, din cadrul grupului financiar central-european ERSTE Group. Compania detine, dupa primul trimestru al anului in curs, o cota de piata de peste 10%.

Citește și
1 Comentariu
  1. rdl spune

    si care ar fi acel site?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata