Cum mai sunt păcăliţi românii. Escrocheria Beck

– Produse de uz casnic la preţuri exorbitante şi contracte ilegale. Asta ascunde o firmă germană în spatele unei oferte greu de refuzat: excursii gratuite în ţară şi în străinătate, relatează Evenimentul Zilei.

.
Zeci de români s-au lăsat păcăliţi de mirajul unui „GRATUIT”, aşezat la vedere pe un pliant strecurat în cutia poştală. Aşa au ajuns să cumpere, mai mult forţat, după cum povestesc, produse supraevaluate, de uz casnic, de la firma Beck International.

Deşi a primit amenzi totalizând 17.000 de lei şi multe alte sancţiuni de la inspectorii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), firma – care a intrat acum un an pe piaţa de la noi – continuă să atragă români în excursii în ţară sau în străinătate (oferite „cadou”), să le prezinte produse „minune” cu preţuri foarte mari şi să le pună în faţă contracte cu grave încălcări ale legii.

Aşa susţin oficialii autorităţii, potrivit cărora societatea a fost găsită vinovată de nerespectarea angajamentelor contractuale şi de reclamă înşelătoare.

Citește și
1 Comentariu
  1. ion marin spune

    Hoti nenerociti!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata