Daniel Guzu: Nu mai investesc în imobiliare, unde am pierdut mai mult de 1 mil. euro

– Omul de afaceri Daniel Guzu sustine ca nu va mai investi in imobiliare, sector pentru care a alocat cateva milioane de euro, dar care i-a adus pierderi de peste 1 milion de euro, ci se va axa pe afacerea Duraziv si productia de vin si fructe.

.
El afirma ca a construit, in parteneriat cu un alt investitor, blocuri cu apartamente si case, in Ilfov si Sinaia, in urma unor investitii de cateva milioane de euro. Din cele aproximativ 100 de locuinte construite, investitorii au reusit sa vanda circa 60, scrie Dailybusiness.ro.

„Le-am construit atunci cand materialele erau scumpe. Niciodata nu mai investesc in imobiliare, indiferent de cat de mare ar fi profitul. Am pierdut mai mult de un milion de euro”, a declarat Guzu.

Guzu detine aproape 100 de hectare de vie si 50 de hectare de livada in zona Vrancei si a construit un combinat de productie a vinului, finantat partial cu fonduri europene.
Guzu a lansat doua marci de vin si se pregateste sa il lanseze pe al treilea.

Fondatorul Fabryo a adaugat ca este interesat si de turismul viticol si vrea sa construiasca o pensiune de degustare la crama.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata