Dupa incendiu, pagube minore la Banca Mondială România

Iolanda Staniloiu, purtator de cuvânt al Biroului Bancii Mondiale la Bucuresti, a declarat duminica ca violentul incendiu care a afectat vineri seara imobilul unde se afla sediul Bancii Mondiale la Bucuresti “nu a produs decât pagube minore la etajele 8 si 9, unde se gasesc birourile Bancii Mondiale, dupa cum a putut constata o echipa condusa de directorul Biroului Bancii Mondiale la Bucuresti, Benoit Blarel, care a avut acces sâmbata in cladire.

Pagubele au fost cauzate mai mult de interventia de stingere a incendiului, decât de focul propriu-zis si nu sunt afectate nici s istemele de comunicatii, nici documentele, in general nimic din dotarile care ar putea afecta continuarea activitatii.

Singurul lucru care ne impiedica sa ne reluam activitatea in mod firesc este starea cladirii si asteptam acum de la administratie si de la organele de investigatie sa ne comunice când ne vom putea intoarce in imobil in conditii de siguranta.

Pâna atunci, vom lucra de acasa si pe teren, având mai multe evenimente programate in zilele urmatoare in alte locuri decât in propriul sediu.

De altfel, exista conditii si chiar luam in discutie organizarea unui sediu secundar, in cazul in care situatia de acum se va prelungi.

Daca vom recurge la aceasta solutie, vom anunta la momentul potrivit luarea respectivei decizii.

Pâna atunci, putem spune ca am avut sansa in comparatie cu alte organizatii sau firme din acelasi imobil, pentru ca pagubele la noi sunt realmente nesemnificative, fata de ceea ce am vazut la unii dintre vecinii nostri”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata