Eddie Griffin se întoarce, anul viitor, în România

Actorul de stand-up comedy Eddie Griffin se întoarce, anul viitor, în România, pentru un nou show, după ce a susținut un spectacol vineri, la Cinema Patria din Capitală, informează un comunicat al organizatorilor români.

Show-ul sold-out a început la ora 20,45, conform programului, și a ținut publicul cu gura până la urechi, de la apariția artistului pe scenă până la tragerea cortinei.

Eddie Griffin a strâns ropote de aplauze, glumele și mișcările sale inconfundabile făcând deliciul celor aflați în sală.

În show-ul de la București, Eddie Griffin a vorbit despre politică, relații, religie, despre familia lui, despre prietenii din show-business și despre diferențele rasiale.

Artistul a început show-ul în forță prin a mărturisi spectatorilor români că, în trecut, i-a „căzut cu tronc” Nadia Comăneci, datorită mișcărilor ei de gimnastică.

Totodată, de la bunul său prieten Michael Jackson a aflat de existența Bucureștiului. „Michael a pus Bucureștiul pe hartă ! De la concertul lui în București am aflat că există un oraș Book (carte-n.r.) — arrest (arest-n.r.)”, a mărturisit Griffin, spre finalul show-ului, când a comemorat prietenii dispăruți cu câte un strop din șampanie, picurat pe podeaua scenei de la Cinema Patria.

Primul artist de care și-a amintit Griffin, în aplauzele publicului, a fost Robin Williams, urmat de Bernie Mac, Richard Pryor și Michael Jackson.

„În caz că ați uitat tot ce am spus aici, pentru că eu cu siguranță am uitat tot (râde), nu omiteți un lucru foarte important: nu uitați să visați ! Visele m-au făcut să fiu ceea ce sunt astăzi. Tot ce vedeți în jurul vostru sunt visele cuiva. Scaunul pe care stați, paharul acesta din care beau”, a spus Griffin, la finalul show-ului.

Spectacolul de la București a făcut parte din turneul „Living Legend Tour” al actorului american — turneu ce se desfășoară cu casa închisă.

Edward „Eddie” Rubin Griffin, născut pe 15 iulie 1968, este cunoscut în România pentru rolul lui Eddie Sherman din serialul de televiziune „Malcolm & Eddie”, dar și din comedia „Undercover Brother”. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata