Elena Udrea spune că afirmaţiile sale legate de cazul Hayssam se bazează pe ce a scris presa

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat marţi (12 ianuarie 2010), că afirmaţiile sale privind cazul jurnaliştilor răpiţi în Irak se bazează pe declaraţiile publice şi pe materialele de presă.

„Este opinia mea, ca a multor altora care şi-au exprimat în aceşti cinci ani părerea, că domnişoara Marie Jeanne ştia. Asta a fost o opinie exprimată într-un context. (…) Nu am altceva să spun. Mă bazez pe ce s-a spus public de-a lungul timpului, pe ce a spus domnul Ohanesian de-a lungul timpului, pe ce a spus presa”, a afirmat, la Palatul Parlamentului, Udrea.

Întrebată cum îşi explică faptul că Marie Jeanne Ion a plecat totuşi în Irak în contextul în care ar fi ştiut de răpire, Elena Udrea a răspuns că nu ştie şi că nu face o analiză, deoarece nu este specialistă în acest subiect. „În contextul în care domnul Diaconescu (n.r. – Dan Diaconescu) a spus ‘ştiţi că se spune că doamna Marie Jeanne ştia’, eu i-am spus ‘da, şi eu cred că ştia’. Este o opinie, atâta tot, nimic altceva”, a precizat Udrea.

Ea a adăugat că a vorbit despre „diverse lucruri” cu senatorul PSD Vasile Ion, tatăl lui Marie Jeanne, dar i-a îndemnat pe jurnalişti să-l întrebe pe acesta subiectul discuţiilor. Elena Udrea a afirmat, luni seara, la OTV, că jurnalista Marie Jeanne Ion ar fi ştiut că urma să fie răpită în Irak şi că ar fi fost vorba de o manevră a lui Omar Hayssam pentru a intra în graţiile noii puteri. „Aşa cum ştiu eu lucrurile, Marie Jeanne a ştiut ce se va întâmpla. Nu a ştiut ce sens va lua. O poveste care şi ei i-ar fi adus notorietate, celebritate”, a spus Udrea.

Citește și
1 Comentariu
  1. ola-lalalalalalla spune

    flusturateca aceasta asa cum o vedeti voi in sutiene si slipi(vedeti 7sur7.be) stie f. multe mijmasuri ale puterii si ca sa faca diversiune incepe se debiteze numai idiotenii a.i. sa-si scoata spatele; el si al partenerului=B.A.S.E…..sa ne traiasca pt ca numai de oameni de acestia avem nevoie??????????dealtfel am votat pt ei, ce mai ne plangem?????

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata