Fenechiu: Orice candidat la conducerea PNL ar trebui să aibă sprijinul a 5 filiale

Deputatul Relu Fenechiu, preşedintele filialei ieşene a PNL, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă susţinută sâmbătă (6 februarie 2010) că intenţionează să propună o modificare a statutului formaţiunii politice privind susţinerea candidaţilor la funcţia de preşedinte al partidului.

Liberalul ieşean afirmă că aceste susţineri din partea filialelor locale, asemeni celor pentru prezidenţiabilii care au nevoie de minim 200.000 de semnături, sunt necesare pe scară mai redusă şi pentru candidaţii la şefia Partidului Naţional Liberal. „Propun ca pentru candidatura la funcţia de preşedinte al partidului orice candidat să aibă susţinerea a minim cinci filiale.

Într-o Delegaţie Permanentă trebuie să permitem să candideze A, B, C. Pe cine susţinem trebuie, de asemenea, să votăm. Fiecare candidat trebuie însă să aibă sprijinul a minim 5 filiale”, a declarat presei deputatul Relu Fenechiu, care este şi vicepreşedinte la nivel naţional al PNL.
În ceea ce priveşte susţinerea filialei ieşene pentru noul mandat de preşedinte al PNL, Fenechiu susţine, fără echivoc, că sprijinul va fi acordat tot pentru Crin Antonescu.
În opinia ieşeanului, Crin Antonescu este întruchiparea politicanului incoruptibil, cu un discurs coerent şi destul de tranşant.

„Crin Antonescu este singurul om politic de viitor. (…) PD-L a avut neşansa să aibă mediocrităţi ascunse sub umbrela lui Traian Băsescu, în timp ce membri marcanţi din PSD au fost umbriţi de personalitatea lui Ion Iliescu”, a precizat Relu Fenechiu. Deşi îi admiră flerul în afaceri, vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu susţine că nu acelaşi lucru îl poate spune despre omul politic Viorel Cataramă.

„În 1996 Viorel Cataramă a fost un idol politic pentru mine, însă între timp PNL a evoluat. Mi-aş dori să am flerul în afaceri de care dă dovadă domnul Cataramă, mai mult nu”, a mai spus Relu Fenechiu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata