Fondatorul eMAG a investit peste 3,2 mil. euro alături de soţia sa, în clinica de oftalmologie Clario

 

Radu Apostolescu, unul dintre fondatorii retailerului online eMAG, alături de soţia sa Monica Apostolescu au investit peste 3,2 mil. euro în clinica de oftalmologie Clario, înfiinţată în 2015 în Bucureşti.

Planurile urmăresc dezvoltarea în continuare a brandului Clario, care a atras în cinci ani de activitate peste 20.000 de pacienţi unici.

„Încercăm să construim un brand medical, oamenii aceştia au dorit să primescă acelaşi tratament indiferent de medicul la care vin. Multe clinici private sunt bazate pe imaginea unui doctor, noi mergem spre ideea de branding medical “, a explicat Radu Apostolescu.

Ideea de a porni o clinică de oftalmologie a pornit de la profesia Monicăi Apostolescu, care este medic oftalmolog şi care,  în prezent continuuă să lucreze şi în cadrul propriei clinici.

„Dincolo de partea medicală, mi-am dorit să fie nişte condiţii speciale pentru pacienţi ca ambianţă, dotare, ca atitudine faţă de ei. Încercăm să oferim servicii complete “, a spus medicul Monica Apostolescu.

În contextul financiar, în anul trecut, cifra de afaceri a Clario a fost de circa 500.000 euro, iar în anul 2021 targetul este de dublare a acestui rezultat, adică 1 mil. euro.

Sursa: Businessmagazin.ro
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata