Fotbal – Liga I: Dinamo Bucureşti – CFR Cluj 0-3

CFR Cluj a învins pe Dinamo București cu scorul de 3-0 (2-0), marți seara, pe stadionul ”Dinamo”, într-o partidă din etapa a 31-a a Ligii I de fotbal.

Oaspeții s-au impus prin golurile marcate de Florin Costea (20), Sergiu Negruț (48) și Paul Batin (90).

Dinamo a suferit a patra și cea mai drastică înfrângere pe teren propriu în acest sezon, după 1-2 cu Steaua, 1-2 cu Viitorul Constanța și 2-3 cu Pandurii (trei eșecuri în 2014).

Echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare pierde al doilea meci consecutiv fără a marca gol, după 0-2 cu FC Brașov sub Tâmpa, în urma unei serii de patru victorii consecutive.

În tur, CFR Cluj a învins cu scorul de 1-0.

CFR a pierdut un singur meci din ultimele șapte jucate în Liga I (patru victorii, două remize).

Fundașul portughez Ricardo Cadu a ajuns la 200 de meciuri jucate în Liga I pentru CFR, fiind primul străin din campionatul României care ajunge la acest număr. Ricardo Cadu a debutat în Liga I pe 6 august 2006, în meciul CFR Cluj — Unirea Urziceni 4-0, potrivit site-ului Ligii Profesioniste de Fotbal. În ierarhia străinilor cu cele mai multe prezențe în Liga I, lusitanul îi devansează pe Mike Temwanjera (FC Vaslui, 170 de meciuri) și pe Takayuki Seto (Astra, 156).

FC Dinamo București — CFR Cluj 0-3 (0-2), stadion „Dinamo” — București

Au marcat: Florin Costea (20), Sergiu Negruț (48), Paul Batin (90).

Arbitru: George Cătălin Găman (Craiova); arbitri asistenți: Vasile Marinescu (București), Ovidiu Artene (Vaslui); arbitri asistenți adiționali: Adrian Viorel Cojocaru (Galați), Marius Bocăneală (Galați); arbitru de rezervă: Daniel Hulubei (Vaslui)

Observatori: Stan Prodan (Alexandria) — CCA, Paul Mincu (București) — LPF. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata