Fotbal: Răzvan Burleanu – ”Mircea Sandu ne costă peste jumătate milion euro pe an”

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a afirmat marți în cadrul unei conferințe de presă că totalul costurilor pentru actualul președinte onorific, Mircea Sandu, se ridică anual la peste o jumătate milion euro.

”Mircea Sandu ne costă peste jumătate de milion euro pe an. Eu trebuie să semnez acești bani din bugetul federației”, a precizat Răzvan Burleanu.

Solicitat să ofere detalii în legătură cu această sumă, președintele FRF a spus: ”5.000 euro lunar plus taxe pentru Mircea Sandu, apoi are doi angajați cu 25.000 lei net. Mai este o mașină de lux plus combustibil. Mircea Sandu nu vrea să meargă pe jos. Am putea închiria biroul său cu 1.000-1.500 euro. Mai sunt călătoriile numai la clasa business și diurna de 500 de euro pe zi. Bugetul federației nu își permite aceste sume”.

Răzvan Burleanu a menționat că va supune aprobării viitoarei Adunări Generale a FRF toate aceste sume.

La întâlnirea de la Casa Fotbalului președintele Federației Române de Fotbal a comentat în notă ironică la adresa fostei conduceri a FRF, catalogată drept ”o gășculiță cu instinct de bișnițăreală”.

”Toate rezultatele noastre obținute după data alegerilor de la 5 martie au fost obținute în urma unor ore destul de lungi, câteodată un program prelungit, atât al meu, cât și al colegilor, cărora le mulțumesc pe această cale. A fost o permanentă negociere de contracte, cu sponsorii și partenerii federației. Aceasta este diferența între un mod profesionist de organizare a Federației Române de Fotbal și o gășculiță cu instinct de bișnițăreală, pe care am avut-o până acum”.

”Îi este teamă domnului Mircea Sandu de faptul că facem un audit financiar?” s-a întrebat retoric Răzvan Burleanu. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata