Idei de afaceri în criză: sculpturile în gheaţă pentru petrecerile de fiţe

Chiar si in criza exista afaceri care o duc bine – e vorba despre acele business-uri care se adreseaza oamenilor atat de bogati incat nu pot saraci indiferent de starea economiei. Una dintre aceste idei de afaceri care are succes si in Romania este realizarea de sculpturi in gheata pentru petrecerile sofisticate.

Unul dintre artistii in gheata din tara noastra este Iulian Tanase. Tanarul din Constanta a invatat aceasta arta in Marea Britanie si acum, reintors acasa, si-a deschis o afacere de profil impreuna cu fratele sau. Cei doi nu duc lipsa de comenzi: de la baruri in gheata la statui din acelasi material, potrivit Gandul.

Asemenea fite de gheata sunt foarte scumpe – gazda unei petreceri simandicoase cu sculpturi in gheata care sa reziste ore intregi la temperatura camerei plateste cate 400 – 500 de euro pentru fiecare bloc de gheata.

Pentru nunti si alte petreceri, Iulian sculpteaza delfini, ingeri, lebede, flori si tot ce-i mai trece clientului prin minte.

A avut si clienti celebri printre care Codrut Seres, fostul ministru care i-a cerut la nunta un fluture din gheata inalt de un metru jumate. Pentru nunta lui Dan Bursuc a facut o inima de 2 metri cu numele mirilor si multe lebede in jurul ei. Lui Radu Mazare i-au facut o ancora, sotii Columbeanu au comandat ingerasi la botezul copilei, iar Chivu – un tricou si o gheata de fotbalist.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata