Inspectorii Fiscului trebuie să-şi plătească din propriul buzunar abonamentul la telefonul mobil

Printr-o circulară lansată către unităţile fiscale din ţară, şefii ANAF au decis sistarea, începând cu 1 iunie, a achiziţiilor de autoturisme şi sedii, precum şi reducerea cu 20% a tuturor cheltuielilor aferente activităţii. În circulară se menţionează despre „limitarea risipei” şi „dimensionarea corectă” a deplasărilor în interes de serviciu.

.
Conform unui Ordin intern emis de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), din 26 mai 2010, şefii Fiscului din România au decis reducerea cu 20% a cheltuielilor în unităţile din teritoriu.

Astfel, conducerea Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Judeţene (DGFPJ) Iaşi a aflat că va fi nevoită să mai strângă cureaua în ce priveşte consumul de benzină, convorbirile telefonice ori deplasările în străinătate.

Mai mult, achiziţia de autoturisme şi sedii a fost sistată, iar abonamentele de telefonie mobilă se vor plăti din buzunarul titularilor. De asemenea, şefilor Fiscului ieşean li s-a atras atenţia asupra necesităţii implementării măsurilor de reducere a cheltuielilor şi „risipei”, limitarea deplasărilor interne la „numărul strict necesar” şi la „dimensiunea corectă” în raport cu interesul de serviciu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata