Investeste in distractie pe timp de restrictie!

Anul 2020 s-a dovedit a fi cel mai dificil, mai ales pentru cei care erau obisnuiti sa iasa des cu prietenii pe afara. Restrictiile au facut ca socializarea sa fie foarte dificila, insa nu toti au simtit aceast nou mod de viata. Fanii jocurilor virtuale s-au bucurat de timpul petrecut acasa alaturi de consola playstation 5 sau nintendo switch.

PlayStation a adus schimbari revolutionare: designul elegant si formatul de CD au deschis noi posibilitati: jocurile au devenit mai mari, putea folosi reprezentari 3D si aveau coloana sonora mai buna. In decurs de un deceniu, PlayStation devenea prima consola de joc din istorie cu vanzari de peste 100 de milioane de unitati in toata lumea.

Prima consola PlayStation a aparut in Japonia, in anul 1994 si a reusit sa treaca de bariere de care nu se mai trecuse pana atunci:

-100 de milioane de console distribuite in intreaga lume;

-Un controller revolutionar, creat de Teiyu Goto;

-Un produs destinat mai degraba adultilor, decat copiilor. Reclamele PlayStation au transmis intotdeauna un mesaj clar asupra faptului ca aceasta consola nu este un joc.

Consola Playstation 1 a fost companionul multor copii care au crescut in anii 90, deoarece aceasta cosnola a facut posibila realitatea virtuala cu jocuri din ce in ce mai elaborate cu scenarii noi si complexe. Inca de la primul model, consola s-a bucurat de un succes enorm, iar Sony nu a facut decat sa evolueze si sa expanda conceptul de Playstation. Anul 2020 este martorul noii console Playstation 5.

Noua consola va fi cel mai actualizat model de la Playstation promitand efecte grafice si mai impresionante!

Spre deosebire de PlayStation 4 Pro si Xbox One X – console cu jumatate de etapa care oferea mai multa putere in aceeasi generatie de console – PlayStation 5 „permite schimbari fundamentale in ceea ce poate fi un joc”, a declarat Mark Cerny, arhitectul principal al sistemului Sony. Cu fir.

Nucleul acestei misiuni este cipurile de procesare ale noii console: o noua unitate centrala de procesare si o unitate de procesare grafica de la AMD. Primul se bazeaza pe linia Ryzen a AMD, in timp ce cea din urma face parte din linia GPU Navi de la Radeon.

Se pare ca PlayStation 5 va fi capabil sa produca imagini 8K, nu ne asteptam ca niciun joc sa profite de asta de ceva timp. La urma urmei, abia exista seturi de 8K disponibile pentru vanzare, daramite un public mare de oameni care asteapta continut de 8K.

Compatibilitatea “inapoiata” este o caracteristica extrem de importanta a oricarei console de jocuri si este una pe care PlayStation 4 a suflat-o complet. Sony corecteaza acest lucru cu PlayStation 5 – jocurile dvs. PS4 vor rula pe PS5.

Acestea sunt doar cateva avantaje ale noii console PS5 anuntate la nivel global. Cei care vor sa isi asigure distractia mai ales in perioadele cand nu vor fi posibile plimbarile pe afara, o consola playstation 5 este cea mai buna investitie!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata