Milionar în euro , creşte animale şi se plimbă cu tractorul

– Dacă majoritatea celor care s-au trezit peste noapte cu o avere în cont, ghicind cele şase numere norocoase de la loto, şi-au schimbat radical modul de viaţă, renunţând la vechile ocupaţii şi trăind pe picior mare, există şi excepţii. Unul dintre cei trei suceveni milionari în euro după ce a câştigat la loto creşte animale, iese cu tractorul pe ogor, păstrându-şi modul de viaţă cu care era obişnuit înainte de a da marea lovitură.

.
În februarie 2004, Gheorghe Breabăn (foto) era şef de depozit la o societate comercială din comuna Vicovu de Jos. În vârstă de 44 de ani la acea vreme, tată a doi copii, a jucat o variantă simplă la tragerea 6/49, cele şase numere norocoase bifate pe bilet fiind chiar cele extrase la tragere.

Cu doar 31.000 ROL, cât l-a costat varianta, omul simplu de la ţară s-a trezit cu o avere colosală în cont, 53 de miliarde ROL.

Marelui câştig i s-a mai adăugat un BMW seria 5 şi un apartament cu trei camere în Bucureşti, oferite suplimentar de Loteria Română.

Bărbatul a fost al doilea mare câştigător la loto din judeţul Suceava.
.

Agricultură şi o firmă de materiale de construcţii

Astăzi, la cinci ani de la marele câştig, Gheorghe Breabăn stă tot în comuna Vicovu de Jos, iar agricultura şi creşterea animalelor au rămas printre preocupările sale principale. Nu este însă un om sărac. Clădirea impunătoare pe care a ridicat-o, sediu al noii sale firme de materiale de construcţii, sare în ochi de la distanţă.

În perioada 2000-2006, norocosul de la loto a fost consilier local în comună, dându-şi demisia din cauza incompatibilităţii, atunci când şi-a deschis firma SC Criflorjack Construct SRL, societate cu obiectul de activitate materiale de construcţii, amenajări interioare şi exterioare.

Se plânge că banii i-au adus multe necazuri

Lui Gheorghe Breabăn nu-i place să vorbească despre viaţa sa de după câştigarea averii. Bărbatul s-a plâns că banii i-au adus mai multe probleme decât bucurii. Acesta a povestit că s-a săturat să-i vină oamenii la poartă şi să-i ceară ajutor şi că nu mai vrea nici un fel de publicitate, considerându-se un om ca oricare altul, care duce o viaţă normală şi munceşte pentru asta.

Sursa: Monitorul de Suceava

Citește și
1 Comentariu
  1. Corina Chis spune

    as vrea adresa de email sau un numar de telefon a d-nei Elena Breaban administratorul firmei Criflorjack Construct SRL – Vicovul de Jos – Suceava ( sotia d-nului Breaban Gheorghe) .
    cu stima Corina

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata