Parlamentarii au cheltuit 91.000 de euro în deplasări externe, în aprilie

Zeci de senatori şi deputaţi au petrecut, recent, adevărate sejururi all inclusive, pe bani publici. Numai în aprilie aleşii au cheltuit peste 90.000 de euro cu ocazia diferitelor deplasări externe în Vietnam, Thailanda, Statele Unite, Spania sau Franţa. Pentru curioşi, toate datele sunt publice şi se află pe site-urile Senatului şi Camerei Deputaţilor, scrie Cotidianul.

De departe, cea mai costisitoare deplasare a fost cea din Thailanda. La Bangkok, şapte parlamentari au stat 10 zile şi au cheltuit 98.000 de lei. Suma totală este însă mai mare, pentru că din delegaţie au mai făcut parte şi consilieri şi secretare. Numeroasa delegaţie a stat într-un hotel luxos de 5 stele, cu diurnă şi toate cheltuielile decontate, plus bani pentru „cadouri simbolice”.

Mulţi bani s-au cheltuit şi pentru Vietnam. La Hanoi, doi senatori au stat 7 zile. Este vorba de Ioan Chelaru şi Georgică Severin, care au cheltuit 25, respectiv, 24.000 de lei.

Citește și
1 Comentariu
  1. Ana Cristina spune

    Foarte frumos, bravo lor, parlamentarilor. Ei fac legea ei, taie si spanzura de la cei saraci si ei CHELTUIESC. dar din randul dumnealor nu se fac reuderi? parca am votat sa ramana 300 ? cand se va intampla asta ? Suntem tara nimanui toti isi umplu „buzunarele” si pe spinarea pensionarilor si celor cu salarii mici se rasfrange totul. Cat o sa mai suferim ? Inainte de ’89 era o vorba „mai traim sa apucam si alte timpuri /”, uite ca le-am apucat si REGRETAM. Cu Ceausescu era FFFFF BINE fata de ce este acum, mai putem reveni la guvernarea dinainte de ’89 ? TARE BINE AR FI.
    Sa ne ajute Dumnezeu si sa ne fereasca de toate relele de acum si probabil ca vor mai veni si altele.

    o cititoare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata