Patriarhia Română: vom depăşi criza prin construirea de biserici

Reprezentanţii Patriarhiei Române sunt de părere că vom depăşi impasul economic prin construirea de biserici pentru sporirea credinţei.

„În legătură cu unele opinii exprimate în presă şi în anumite medii, prin care, în contextual crizei, nu ar mai fi necesară continuarea lucrărilor de execuţie a lăcaşurilor de cult aflate în construcţie, Patriarhia Română apreciază că toate lăcaşurile de cult aflate în diferite stadii de construcţie, ca şi cele care urmează să fie construite, trebuie finalizate, chiar dacă România se confruntă cu o severă criză economico-financiară, iar ritmul construcţiei va fi mai lent”, se arată într-un comunicat al Patriarhiei Române.

Potrivit reprezentanţilor Bisericii, lucrările de construcţie aflate în desfăşurare şi începerea altora asigură noi locuri de muncă, informează Gândul.

Aceştia spun că pe lângă majoritatea lăcaşurilor de cult aflate în construcţie vor funcţiona centre social-filantropice care vor ajuta copiii, bătrânii şi alte categorii defavorizate.

Citește și
1 Comentariu
  1. pensionar spune

    Din pacate cu credinta nu putem plati mancarea, caldura, curentul, reparati din casa, frizerul stomatologul taxele, inpozitele etc.Ori ne intoarcem in evul mediu, ori sa fim mai realisti.Avem nevoie de scoli, bibloteca, spitale, camine de batrani.DE RUGAT NE PUTEM RUGA SI IN CASA, DEPINDE SA NU BATEM JOC DE CELE 10 PORUNCI.Daca bisericile vor ajunge spitale camine de batrani,cantine sociale, sunt de acord ce spune PATRIARHUL.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata