Război în PDL. Cezar Preda, atac la rupere la colegul Videanu şi la „clientela politică stabilită pe plajele din Monte Carlo”

Deputatul PDL, Cezar Preda, îl contrează dur pe Adriean Videanu, după ce primvicepreşedintele democrat-liberal a catalogat cabinetul Boc drept un „guvern perfect”, arată Gândul.

 

„E de neînţeles să faci astfel de afirmaţii, dar în general, omul când se apropie de un capăt face astfel de declaraţii. Asemenea afirmaţii te fac din ce în ce mai puţin iubit în partid„, a precizat Preda, pentru Gândul, trecând în revistă „declaraţiile deosebit de riscante şi frustrante”, emise de ministrul Economiei:

„Întâi a răspuns la orice analiză din exterior că noi nu înţelegem nimic, că presa nu înţelege nimic, că opoziţia nu înţelege nimic. Că el e singurul care înţelege. Apoi, a spus că va fi primvicepreşedinte atât timp cât vrea el să fie primvicepreşedinte. Îi aduc aminte că nu l-am văzut ales prin vot direct, ci pe moţiunea lui Boc”.

De altfel, spune Cezar Preda, nu doar că remanierea se impune ca o necesitate la 1 septembrie, dar ea trebuia făcută încă din primăvară: „Eu am spus de la început că acest guvern nu va face eficientizarea. Pleacă din guvern oameni competenţi şi rămâne clientela politică stabilită pe plajele din Monte Carlo. Nu cred că e corect ca toţi cetăţenii României să dea trei luni de graţie unui guvern despre care ştiam că nu va face ce trebuie”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata