Relu Fenechiu: Gestul lui Diaconescu este cel puţin curios, sper să nu fie victima unui şantaj

Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu a declarat miercuri (24 februarie 2010) că gestul lui Cristian Diaconescu de părăsi PSD este unul „cel puţin curios” şi a exprimat speranţa că decizia acestuia nu este urmarea unui şantaj.

„Mi se pare cel puţin un gest curios pentru Cristian Diaconescu. Eu nu vreau să fac scenarii, dar sper din toată inima să nu se verifice nişte presupuneri legate de şantaj. Atât cât îl cunosc eu pe Cristian Diaconescu, ultima variantă pentru el ar fi trebuit să fie un astfel de grup politic cum este cel al domnului Oprea”, a declarat Fenechiu.
El i-a criticat în termeni duri pe membrii Grupului Parlamentar al Independenţilor, afirmând că Diaconescu ”nu se aseamănă cu aceştia”.

„Eu pe toţi cei care au aderat la acel grup îi consider trădători, oameni care nu au coloană vertebrală şi nu pot să spun acelaşi lucru despre Cristian Diaconescu. Tocmai din acest motiv am un mare semn de întrebare şi nu ştiu dacă voi afla curând vreun răspuns”, a adăugat Relu Fenechiu.
Întrebat dacă Diaconescu ar putea deveni un fel de ”locomotivă” electorală pentru partidul pe care Gabriel Oprea ar intenţiona să-l înfiinţeze, Fenechiu a arătat că după ce a făcut acest gest, Cristian Diaconescu nu mai are capital de imagine.

„Îmi pare rău că trebuie să o spun, dar Cristian Diaconescu, odată ce a păşit în acel loc ( în grupul independenţilor – n. r.), nu mai poate să funcţioneze ca o ‘locomotivă’, ci doar ca balast”, a mai spus Relu Fenechiu. Coordonatorul Grupului Parlamentarilor Independenţi, Gabriel Oprea, a declarat miercuri, că începând de miercuri, senatorul Cristian Diaconescu s-a alăturat grupului independenţilor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata