Salarii în Comunicaţii: femeile de serviciu iau 3.249 lei pe lună

– Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI) a publicat, marţi, pe site-ul său, veniturile nete pe luna aprilie 2010 ale angajaţilor săi, precum şi cele ale angajaţiilor instituţiilor pe care le are în subordine, adică Poşta Română şi Societatea Naţională de Radiocomunicaţii (SNR).

.
La SNR, femeile de serviciu, muncitorii necalificaţi şi sudorii câştigă, în foarte multe cazuri, mult mai bine decât statisticienii şi economiştii, potrivit Realitatea.net.

Astfel o femeie de serviciu la SNR a avut în aprilie 2010 un venit net de 3.249 lei, un sudor a încasat în mână 6.020 lei, iar un muncitor necalificat a primit 2.944 de lei, în timp ce, spre exemplu, un statistician a primit doar 1.201 lei.

Cel mai mare venit net din SNR, în aprilie 2010, l-a avut un şef de serviciu, care a luat 24.984 de lei. În cadrul Ministerul Comunicaţiilor, cel mai mare venit l-a avut un director general adjunct, care a încasat 5.653 lei, în timp ce ministrul s-a mulţumit cu un salariu net de 5.380 lei.

Citește și
3 Comentarii
  1. pensionar spune

    CE SA MAI COMENTAM CAND DUPA 11 CLASE+6 ANI FACULTATE SI 40 ANI MUNCA AM 1400 RON DIN CARE MAI TAIE BASESCU 15%.CE SA MAI COMENTAM???ASTEPTAM MOARTE CARE NE SCAPA DE MINCIUNILE LUI BASESCU DE DEMOCRATIE SI DE TOATE MINCIUNILE DIN ROMANIA, CA NU SUNTEM TARA NORMALA, CI TARA CU MINCINOSI, FURACIOSI, PUSI SA SE INBOGATEASCA PE SPINAREA MILIOANELOR DE SARACI.I-MI PARE RAU CA M-AM NASCUT IN ACEST LOC UNDE TOATA VIATA AM DUS O VIATA DE MIZERIE PLINA DE MINCIUNA A LA BASESCU.

  2. viorel dimitrescu spune

    Era bine cand se striga ARDE-I BASE.Pe cine credeau c-o sa-i arda?pe videanu,berceanu,udrea?Ai(aveti) ce-ati VOTAT.Pa. ARDE-I BASE 60/o,pe toti,mai putin pe cei din servicii secrete.Ura

  3. darius spune

    Totul nu este decat o intoxicare ordinara a ministerului pentru a justifica disponibilizarea unui numar de 800 angajati cu “salarii nesimtite”. Salariile prezentate sunt exceptii si includ anumite sporuri si ajutoare care se dau numai in anumite ocazii : decesul unei rude de gradul 1, nasterea unui copil, o prima la iesirea la pensie a unui angajat cu vechime foarte mare, ajutoare pentru cazuri de boala, etc. Nu se pomeneste nimic despre primele, bonusurile si adevaratele salarii ale armatei de directori numiti politic in aceasta instititutie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata