Start al programului cu tarife reduse ‘Litoralul pentru toţi’

13

Turiştii care vor să petreacă vacanţa pe litoralul românesc la preţ redus o pot face în perioada 3 mai – 14 iunie, când se derulează programul ‘Litoralul pentru toţi’, lansat de Asociaţia Litoral – Delta Dunării, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) şi patronatele hotelierilor.

Potrivit preşedintei Asociaţiei Litoral – Delta Dunării şi a ANAT, Corina Martin, peste 30 de hoteluri sunt înscrise în programul menţionat, majoritatea dintre ele fiind în staţiunile Mamaia şi Eforie Nord.

Programul ‘Litoralul pentru toţi’ are o ofertă variată, care cuprinde hoteluri de la o stea până la cinci stele.

Tarifele pentru un sejur de şase nopţi, pentru o persoană, fără mic dejun, sunt de 159 de lei, la un hotel de o stea, şi de 189 de lei şi 219 lei, pentru unităţi de două şi, respectiv, trei stele. Dacă este inclus şi micul dejun, tarifele pentru un sejur pornesc de la 249 de lei (hotel de 2 stele) şi se ridică până la 499 de lei (hotel de 5 stele).

Programul turistic urmăreşte atragerea a cât mai mulţi turişti în staţiunile litoralului românesc, încă de la deschiderea oficială a sezonului estival, eveniment care a debutat pe 1 Mai.

În minivacanţa de 1 Mai, staţiunile de pe litoral au fost asaltate de turişti, numărul celor cazaţi în hoteluri fiind de circa 35.000, iar încasările proprietarilor de spaţii de cazare au depăşit 6,6 milioane de lei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata