Un stop cardio-respirator a fost cauza decesului celui de al cincilea bebeluş

Cel de-al cincilea bebeluş, decedat în noaptea de miercuri spre joi (19 august 2010) prezenta arsuri de gradul 3 pe 75% din suprafaţa corpului şi arsuri grave pe căile respiratorii, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Grigore Alexandrescu din Capitală, Raluca Alexandru.

Decesul a survenit în urma unui stop cardio-respirator, între orele 23,30 şi 24,00, şi nou-născutul nu a mai putut fi resuscitat. Purtătorul de cuvânt al Spitalului a spus că bebeluşul mai avusese stop cardio-respirator.
Raluca Alexandru a mai spus că celălalt bebeluş intubat are un prognostic sever, iar starea lui s-a agravat în ultimele ore. În ce priveşte starea celorlalţi cinci nou-născuţi aduşi de la maternitatea Giuleşti, purtătorul de cuvânt al Spitalului Grigore Alexandrescu a precizat că aceasta este în general satisfăcătoare.

Raluca Alexandru a precizat că în legătură cu moartea nou-născutului au fost anunţate familia, procuratura şi poliţia şi că bebeluşului decedat i se va face o autopsie. Reprezentantul Spitalului Grigore Alexandrescu nu a confirmat însă că bebeluşul decedat ar fi acelaşi despre care se anunţase miercuri că a murit.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata