Verida Credit lansează un nou credit ipotecar

Verida Credit lanseaza un nou tip de credit ipotecar, care se adreseaza clientilor care doresc sa achizitioneze o locuinta, informeaza compania printr-un comunicat remis luni.

Conform responsabililor de la Verida Credit, principalul avantaj pentru clienti este acela ca suma care trebuie platita in fiecare luna ramâne aceeasi pe toata durata contractului de credit.

Creditul se acorda in dolari americani, pe o perioada maxima de 30 ani, varianta standard a produsului având o dobânda de 10,87%. Clientii pot plati anual, in avans, pâna la 5% din valoarea creditului, cu un comision foarte mic.

O a treia caracteristica este oportunitatea oferita clientilor de a decide nivelul ratei lunare, prin introducerea sistemului – “Alege tu dobânda”, care permite clientilor sa influenteze dobânda creditului contractat, in functie de planurile sale pe termen scurt si lung.

“Acest produs ofera clientilor protectie impotriva actualei si viitoarei volatilitati a pietelor financiare. În contextul economic actual, posibilitatea de a putea opta pentru un credit pe 30 de ani cu dobânda fixa este o oportunitate imensa”, a explicat Carmen Retegan, CEO Verida Credit.

Citeste si:  AVAS a analizat programul de restructurare al SC Ceritex SA Braşov

Bazându-se pe rezultatele studiilor proprii de masurare a increderii clientilor si interesului acestora de a achizitiona o locuinta, Verida Credit estimeaza ca valoarea lunara a noilor credite ipotecare acordate pâna la sfârsitul acestui an se va situa intre 150 si 200 de milioane de euro.

Verida Credit este specializata in acordarea de credite ipotecare, având un capital social de 7 milioane euro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner