Cum a schimbat războiul, viaţa de familie a preşedintelui Volodimir Zelenski

Foto: wowbiz.ro
28

Olena Zelenska, soția președintelui ucrainean, a vorbit despre actuala situația în care se află familia sa.

Viața lui Volodimir Zelenski și a soției sale, Olena Zelenska s-a schimbat complet de când războiul declanșat de Rusia a început. Deși cei doi sunt căsătoriți de aproape două decenii, în momentul de față, conflictul militar i-a separat.

Într-un interviu acordat pentru CNN, soția președintelui Ucrainei a precizat că ceea ce au ajuns să trăiască cei doi nu este deloc normal. Aceasta susține că nu și-a mai văzut soțul de o perioadă bună de timp, iar copiii nu au vorbit cu tatăl lor decât la telefon în ultimele patru luni de zile.

În opinia sa, „Acest lucru nu este normal. Nu este o relație normală când copiii nu își pot vedea tatăl și pot vorbi cu el doar la telefon. Așa că relația noastră este în pauză, așa cum este pentru toți ucrainenii. Așteptăm să ne reîntâlnim, să fim din nou împreună, să petrecem seri împreună, să fim cu copiii”, a spus Olena Zelenska la CNN, potrivit Daily Mail.

Volodimir Zelenski și Olena Zelenka nu s-au văzut două luni de zile

Aceasta a mai precizat că în primele două luni de război nu și-a văzut soțul deloc, în contextul în care Volodimir Zelenski a rămas blocat în biroul său de Kiev, iar Olena Zelenska a fost transportată alături de cei doi copii în vârstă de 17 și 9 ani într-o locație necunoscută.

În momentul în care trupele lui Vladimir Putin s-au retras din Kiev spre Donbas, cei doi s-au putut întâlni, însă pentru foarte puțin timp, a mai precizat aceasta. „Cel puțin îl simt fizic lângă mine”, a spus Zelenska pentru CNN.

Menționăm faptul că nu este prima oară când soția lui Volodimir Zelenski vorbește despre căsnicia sa. Aceasta vorbea într-un interviu, acordat acum ceva timp, despre momentul în care a fost nevoită să își ia rămas bun de la soțul ei.

Olena Zelenka, despre relația cu Volodmir Zelenski

La începutul invaziei, „Ne-am luat rămas bun unul de la celălalt chiar în prima zi. Și în următoarele două luni, am putut vorbi doar prin telefon. Sunt foarte mândră de faptul că lumea a descoperit adevărata faţă a soțului meu”, a spus Olena Zelenska.

În acest context, ea a mai precizat că cel mai dificil a fost să îi explice fiului său de doar nouă ani unde este tatăl său. De cealaltă parte, fiica sa de 17 ani a înțeles în ce situație se află tatăl ei în aceste momente.

Aşadar, „Cred că copiii și-au dat seama în mod clar de totul din primul moment. Fiul meu a încercat să se păstreze suficient de curajos. A tot întrebat de tata, despre ce face. El este un politolog în creștere, știe totul, ne dă sfaturi militare, și tatălui lui la fel.

Ce tancuri, avioane, elicoptere trebuie să cumpărăm, ce ne lipseşte. Ce țări ne ajută rău, ce țări ne ajută bine. Este un expert militar, poți vorbi cu el despre asta luni de zile”, mai spunea soția președintelui Volodimir Zelenski.

Sursa: Capital.ro
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata