Gestionează eficient documentele salariaților cu un soft administrare de personal

13

În ultimii ani, profesioniștii din domeniul digitalizării au venit în sprijinul companiilor cu diverse soluții precum soft administrare personal sau soft salarii. Aceste programe răspund la provocările pe care organizațiile trebuie să le confrunte în privința gestionării personalului și a procesului de salarizare. Cu ajutorul lor, operațiunile se îndeplinesc mai ușor și într-un timp semnificativ mai redus. Sarcinile manuale și repetitive sunt eliminate, iar posibilele erori în managementul angajaților ori în calculul salarial se pot remedia mult mai ușor.

Tehnologia este într-o evoluție constantă și aduce în fiecare an o mulțime de alternative la birocrația prea bine cunoscută. Pentru a veni în sprijinul specialiștilor din domeniul resurselor umane, a fost creat un soft administrare personal. De asemenea, când vine vorba de gestionarea lunară a operațiunilor de payroll, un soft salarii este metoda potrivită prin care companiile pot eficientiza această operațiune.

Actualizează rapid informațiile despre angajați printr-un soft administrare personal

O soluție pentru gestionarea eficientă a membrilor organizației tale și totodată configurabilă în funcție de nevoi este un soft administrare personal. Acesta îți simplifică procedurile legate de actualizarea contractelor de muncă, îți permite generarea de acte adiționale la contractele de muncă și primești notificări în cazul în care un contract este aproape să expire. De asemenea, ai o evidență clară asupra obiectelor de inventar predate oamenilor care lucrează în companie.

Un astfel de program este actualizat mereu cu modificările legislative de pe piața muncii, iar asta te poate scăpa de o grijă în plus. Acest lucru se aplică și când vorbim de un soft salarii, prin care poți efectua calculul salarial într-un mod complex. În cazul în care dorești să vizualizezi o arhivă cu foștii angajați, o poți face prin intermediul unui soft administrare personal, fără a mai fi nevoit să cauți într-o arhivă fizică. Folosind un instrument online de acest gen, vei ține evidența angajaților de când se angajează în companie până în momentul în care nu vor mai face parte din organigramă.

Cu un soft salarii, timpul necesar calculului salarial se reduce considerabil

Specialiștii care gestionează calculul salarial sunt de multe ori copleșiți de nivelul de muncă, mai ales într-o companie cu un număr ridicat de angajați. Din această cauză, pot apărea greșeli care se remediază mai ușor cu un soft salarii. Acesta economisește mult timp destinat operațiunilor de payroll, iar interfața intuitivă ajută la efectuarea rapidă a sarcinilor. Un avantaj important al unui astfel de program este faptul că fluturașii se pot trimite direct din aplicație către angajat, prin e-mail sau SMS.

Un soft salarii îți poate aduce o imagine de ansamblu a contribuțiilor plătite către instituțiile statului. Totodată te poate ajuta să generezi rapoarte cu informații clare, și să calculezi salariile angajaților pornind de la valoarea netă negociată în valută și poți seta formule de calcul exacte.

Indiferent de domeniul în care se încadrează afacerea ta, un soft administrare personal îți va crește eficiența legată de gestionarea oamenilor din echipa ta, în timp ce un soft salarii te va scăpa de stresul cauzat de calculul salarial complex din fiecare lună.

Dacă dorești să beneficiezi de avantajele unor programe precum cele mai prezentate mai sus, apelează cu încredere la compania UCMS by AROBS, dezvoltatoare de soluții software de 25 de ani. Specialiștii de acolo îți vor recomanda cele mai potrivite unelte digitale pentru business-ul tău, iar tu vei scăpa de operațiunile manuale care se repetă la nesfârșit pentru a ajunge la rezultatul dorit. Poți contacta echipa UCMS by AROBS printr-un email la office@ucms.ro sau la numărul de telefon 0720 534 424.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata