Acoperis Decra – tigla metalica acoperita cu roca vulcanica pentru orice proiect

43

Compania Decra Pro Construct este UNIC IMPORTATOR SI DISTRIBUITOR AUTORIZAT pentru România din anul 2020 al grupului RoofTG pentru produsele marca DECRA. Roof TG cu linia de producţie dezvoltată la nivel European, îşi reafirmă anagajamentul onorat (de a furniza beneficiarilor material premium pentru acoperisuri de cea mai buna calitate) începând cu anul 1977, prin instalarea în toată Europa a peste 56 de milioane de metri pătraţi de ţiglă metalică acoperită cu rocă vulcanică Decra, adică suficient pentru a acoperi, în medie 466.000 de case obişnuite!

Decra Pro Construct s-a orientat către colaborarea superioară cu grupul RoofTG – lider mondial în producţia şi exportarea de produse pentru acoperişuri in lume – al cărui unic importantor pentru Romania a şi devenit, RoofTG operând în cea mai mare fabrică de ţiglă metalică din lume, situată în Belgia

 

“Realizarea unei case este un vis, care, atunci când se împlineşte şi lucrarea ajunge la etapa acoperişului înseamnă că ea este aproape de final, căci acoperişul este elementul constructiv care încununează opera. Şi chiar dacă nu este vorba despre realizarea unei case noi, ci doar de renovarea acoperişului uzat al vechii şi frumoasei case actuale, alegerea unui bun acoperiş din oţel acoperit cu rocă vulcanică necesită găsirea unui bun distribuitor de astfel de importante elemente constructive. Iar noi suntem, de foarte mult timp, acel distribuitor onest şi devotat până la capătul fiecărui proiect, fiecărei opţiuni, fiecărui vis”, declară convingător Directorul Tehnic al companiei Decra Pro Construct, Ing. Marius Şuteu.

Acoperişul din tigla metalica acoperita cu rocă vulcanică – sistem robust şi estetic

Ţigla metalică acoperita cu rocă vulcanică-sistem inovator, este un suport solid din oţel acoperit cu granule de rocă vulcanică pentru înnobilarea calităţilor sale estetice şi tehnice. Granulele de rocă sunt atașate la oțel cu ajutorul unei folii acrilice, rezultând un acoperiș extrem de durabil, care prezintă, de asemenea beneficiile estetice ale unui material de acoperiș mai tradițional.

Modulele Decra sunt alcătuite dintr-un miez de oţel cu galvanizare de calitate superioară, cu o acoperire multistrat pentru protecţie şi cu un finisaj de suprafaţă granular, oferind aparenţa ţiglelor tradiţionale din ceramică sau beton, potenţată de inovatii şi performanţe exceptionale

Decra Pro Construct este în masura sa ofere sisteme complete de învelitori pentru acoperiș, începând cu ţigla metalică cu granule de roca vulcanică, sistemul de colectare şi drenaj pluvial, folia anticondens şi terminând cu o gamă completă de accesorii cu roca vulcanica, care contribuie la obţinerea unui acoperiş premium.

 

Indiferent de tip, garanţia unei calităţi premium

Decra oferă clienţilor săi posibilitatea de a alege acoperișul preferat în funcţie de: model, finisaj și culoare. Indiferent către ce tip de acoperiş se îndreaptă opţiunea clientului – module de ţiglă metalică acoperită cu rocă vulcanică– clientul achiziţionează de la Decra un sistem complet de acoperis premium

“Varietatea de module de acoperiş pe bază de ţiglă metalică de la Decra, are menirea sa ofere soluţia perfectă pentru orice acoperiş cu panta de minimum 10°. Un sistem complex de accesorii completează sistemul, conferindu-i o etanşeitate perfectă. Accesoriile pot fi produse în fabrică sau profilate de către distribuitorii autorizaţi, în funcţie de necesităţile și particularitățile fiecărui proiect. Practic, Decra comercializează cea mai bună ţiglă metalică in sistem complet, oferind clienţilor săi garanţia unui acoperiş durabil, etanş, cu finisaje deosebite şi cu costuri de întreţinere scăzute”, mai ţine să precizeze Directorul Tehnic al companiei Decra Pro Construct, Ing. Marius Şuteu.

Dacă vă doriţi un sistem complet de acoperiş din ţiglă metalică acoperită cu piatră naturală pentru casa dumneavoastra,  nu întârziaţi nici o clipă în căutarea obositoare şi riscantă a unui distribuitor valoros! Decra Pro Construct prin inginerii de consiliere si cu echipele proprii de montaj vă pune la dispoziţie calitatea premium, cu garantie de 40 de ani, pentru acoperişul care vă va proteja locuinţa, obţinută de la cel mai bun producător de astfel de sisteme din lume!

Decra este aici, împreună cu consultanţii săi, pentru a răspunde oricăror exigenţe personalizate şi oricărei lămuriri asupra proiectului!

Contact:
0744304636
0731066140
office@acoperis-decra.ro


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News