O tornadă ucide cel puţin 25 de persoane în China

O tornadă însoţită de rafale de vânt puternice a luat viaţa a 25 de persoane şi a rănit peste 150 în dimineaţa de joi, 6 mai.

Mai multe locuinţe s-au prăbuşit în municipiul Chongqing, însă numărul acestora nu a fost încă stabilit, a declarat directorul serviciului pentru situaţii de urgenţă din cadrul biroului pentru afaceri civile din Chongqing. Directorul, care şi-a dezvăluit numai numele de familie Ma, a contestat o informaţie publicată online de China News referitoare la 1.000 de case prăbuşite.

China Central Television a anunţat în grupajul său de ştiri de la prânz că bilanţul morţilor este de 25. Agenţia oficială Xinhua a precizat că peste 150 de persoane au fost rănite. Pe de altă parte, telefoanele din biroul de presă al administraţiei din Chongqing au sunat fără răspuns la mijlocul zilei, când de regulă mulţi oficiali guvernamentali sunt în pauza de masă.

Xinhua a scris că tornada a lovit regiunea în jurul orei locale 02:00 a.m. şi a ucis persoane în districtele Dianjiang şi Liangping.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata