Afla ce culori sunt în trend în această vară, în materie de design interior

21

După ce am trecut printr-o perioadă destul de dificilă, cu pandemia, lucrurile par să ducă spre foarte multă emoție, inclusiv în ceea ce privește designul interior. 

Astfel că în acest an culorile folosite de designerii de top tind să transmită echilibru, seninătate, vitalitate, putere dar și multă speranță de viitor. De la nuanțe intense de albastru, care a predominant în 2021, la magenta sau chiar culori neutre precum verde măsliniu, alb sau culoarea lemnului, toate acestea se combină perfect, în stilul minimalist – vedeta acestui an. 

Secretul în a ține pasul cu aceste trenduri este contrastul. Dacă combini culorile vibrante cu cele deschise și naturale, efectul va fi uimitor. 

Iată care sunt culorile verii 2022 și cum să le combini. 

 

Verdele măsliniu pentru mai mult rafinament. 

Verdele măsliniu este una dintre culorile vedetă ale verii 2022. Această culoare este perfectă pentru un stil minimalist dar rafinat. Această nuanță de verde exprimă seninătate, pozitivitate, și foarte multă naturalețe. 

Fiind o culoare clasică, se potrivește perfect în oricare cameră a locuinței tale, de la sufragerie, bucătărie, dormitor sau chiar în  baie. 

Cu un aer sotfisticat dar versatil, verdele măsliniu va aduce o notă de rafinamente și farmec oricărei încăperi, în care alegi să o folosești. 

Se poate combina perfect cu galben sau gri, pentru un aspect mai relaxant, mai primitor, și poate fi folosită atât pentru pereți, cât și pentru mobilă sau accesorii decorative, precum huse scaune de pe Casa Moise. Alege-ți culoarea preferată  a husei, și chiar un imprimeu, care să aducă acel aer, cu totul fascinant al sufrageriei sau bucătăriei tale. 

 

Magenta pentru o notă de strălucire a locuinței tale

Dacă ești o fire mai îndrăzneață și vrei să aduci acest aer, în locuința ta, magenta este una dintre cele mai strălucitoare culori a verii 2022. Aceasta este potrivită pentru tine, dacă îți dorești un accent îndrăzneț, strălucitor dar și fermecător, în casa ta. 

Perfectă pentru spațiile moderne și minimaliste, această culoare se va integra perfect în combinație cu gri, alb sau negru. 

Nuanțele de magenta pot varia, în funcție de dorință și pot fi folosite, atât cele strălucitoare, deshise, cât și cele mai închise pentru dormitor. 

Fotoliile sau canapeaua, îmbrăcate într-o astfel de nuanță vor aduce o vitalitate incredibilă, întregului spațiu. 

 

Albastru sofisticat

Deși albastrul a fost vedeta anului 2021, acesta continuă să fie în trend, datorită faptului că aduce cu sine, acel sentiment de seninătate, pace și echilibru. 

În timp ce acesta, te duce cu gândul la mare, la cer și la bucurie, albastrul nu poate fi înlăturat din preferințele designerilor. 

Efectul său relaxant, confortabil și primitor, dorit de orice persoană,  stimulează creativitatea, concentrarea și ameliorează stresul. 

Potrivit pentru sufragerie, dormitor sau baie, în combinație cu galben, va oferi acel efect de viață, de stare de spirit îmbunătățită, dar și un aer sofisiticat. 

 

Alb și culoarea lemnului

Atunci când îți dorești ca spațiul tău să fie unul cu adevărat relaxat, natural și luminos, această combinație de culori, te va fascina, negreșit. 

În 2022 se poartă mai mult, ca oricând elementele natural, iar acest culori vor conferi și senzația de spațialitate, pe lângă confort și prospețime. 

În plus, cu aceste nuanțe, care nu se demodează niciodată, poți crea orice tip de spațiu, de la modern la contemporan  sau minimalist. 

Dacă îți dorești un plus de culoare, ai nenumărate variante, cu care poți combina aceste culori, așadar, lasă-ți imaginația să zboare. 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata