Expert Saltele – pentru o noapte bună și un somn ușor

Am putea spune că salteaua de pat este crucială pentru un somn de calitate? Cu siguranță da! Și asta pentru că are un impact nu doar asupra somnului, ci și asupra altor aspecte ale vieții, începând de la sănătate până la locul de muncă.

Atunci când te trezești cu dureri de spate în fiecare dimineață, productivitatea ta va scădea, pentru că te vei simți din ce în ce mai obosit și mai tensionat. Starea de spirit nu mai este aceeași, iar sănătatea ta este din ce în ce mai afectată.

Iar dacă ai tendința să nu crezi acest lucru, imaginează-ți că vei dormi timp de o săptămână pe o bucată de lemn rigidă. Cum te vei simți în fiecare dimineață?   Care va fi starea ta de spirit?

Așadar, cam atât de importantă este o saltea pentru calitatea somnului nostru. Din atâtea modele de pe piață, trebuie să ținem cont de câteva aspecte atunci când ne dorim să cumpărăm o nouă saltea.

 

Alege un site de nișă, cum este Expert Saltele

Dacă îți dorești să cumperi o nouă saltea, poți accesa magazinul de aici pentru a descoperi o gamă întreagă de saltele de calitate premium. Expert Saltele, un site de nișă care va oferi tot ce ai nevoie pentru ca tu să te bucuri de o noaptă bună și un somn ușor.

Iată ce poți alege de aici:

Ai categorii diverse disponibile în funcție de materialul din care sunt confecționate sau de tipul acesteia, cum sunt cele din bambus, burete natural, latex, cele medicale, memory foam, ortopedice, pocket spring, spuma poliuretan și altele.

Alege mai apoi în funcție de duritatea acesteia – medie, moale, semimoale, semitare sau tare –  prețul și producătorul. Dacă nu știi exact ce să alegi, poți discuta cu echipa de aici pentru a-ți recomanda unul dintre produse.

Dacă te gândești că o saltea ar trebui să fie în primul rând comodă, ai dreptate. Însă ce înseamnă mai exact acest lucru? Înseamnă că o saltea trebuie să susțină coloana vertebrală, zona lombară cât și cea a gâtului. Din acel moment tot corpul se va relaxa și se va odihni corespunzător, iar tu nu te vei mai trezi cu diverse dureri și nici cu o dispoziție proastă.

Este important să realizăm că atunci cumpărăm o saltea nu este o “cheltuială”. Este mai degrabă o investiție pe termen îndelungat, atât pentru sănătatea noastră cât și a celor dragi.

Tocmai de aceea este bine să vă consultați cu specialiști în domeniu atunci când cumpărați una.

 

Saltele cu arcuri sau fără

Spre exemplu, saltele cu arcuri pot susține o greutate mai mare, sunt mai rezistente, confortabile, se deformează mai greu și asigură o circulație naturală a aerului. Le poți găsi la Expert Saltele la categoria Pocket Spring, de diferite dimensiuni și modele.

Cele fără arcuri sunt realizate din mai multe tipuri de spumă cum este cea memory sau latex și sunt foarte confortabile. Cele cu memorie se mulează pe forma corpului, astfel că elimină punctele de presiune și relaxează mușchii. În plus, acestea se adaptează la temperatura corpului și este ideală pentru persoanele care suferă de dureri musculare și osoase.

Cert este că toate saltele din acest magazin online sunt de o calitate premium și au prețuri accesibile. Pentru mai multe detalii accesați pagina oficială.

 

Date de contact:

comenzi@expert-saltele.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata