Compania IT Qubiz a fost nominalizată

 Compania IT Qubiz, cu birouri în Oradea şi Cluj-Napoca, a nominalizată pentru a doua oară la premiul pentru cel mai bun loc de muncă din Europa, urmând să concureze în faza finală a competiției cu firme din 33 de țări europene.

Qubiz a fost desemnată pentru al doilea an consecutiv câştigătoarea etapei naționale a categoriei “The Workplace and People Development Award” în cadrul European Business Awards, cel mai prestigios concurs de business din Europa. Lansat în 2007, concursul are ca scop premierea excelenţei în domenii precum cel al inovaţiei, antreprenoriatului, strategiei de creştere sau al responsabilităţii sociale. Anul acesta, numărul firmelor înscrise în concurs a depăşit 100.000, juriul European Business Awards având sarcina de a desemna câştigătoarele naţionale dintr-o listă scurtă de 3.000 de companii.

Qubiz a pornit la drum în 2008 cu 6 angajaţi, iar astăzi firma numără peste 230 de angajaţi în Oradea şi în Cluj-Napoca.

Gala de premiere European Business Awards va avea loc pe 3-4 decembrie în Varşovia. În cadrul evenimentului, finalistele din 33 de ţări europene vor trece printr-o serie de interviuri cu membrii juriului pentru ca mai apoi aceştia să determine campioanele europene pentru fiecare categorie în parte.

În 2018, compania românească a ajuns în finala concursului, unde câştigătoare europeană la categoria Workplace and People Development Award a fost desemnată o companie din Irlanda.

În finala concursului au ajuns 8 firme din România, 4 dintre acestea activând în domeniul IT, iar celelalte 4 vin din domeniul industrial, comercial, şi cel al energiei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata