Peter Imre, noul director general al Adevărul Holding

Omul de afaceri Peter Imre este începând, de joi (1 aprilie 2010) noul director general al Adevărul Holding, a cărei conducere va fi asigurată şi de Andrei Ştefan, în calitate de director general adjunct, precum şi de Dinu Patriciu – preşedintele trustului.

Modificările de la nivelul conducerii Adevărul Holding survin demisiilor directorului general al trustului, Răzvan Corneţeanu, redactorului şef al ziarului, Grigore Cartianu, directorului editorial, Laurenţiu Ciocăzanu, şi altor 10 persoane. Demisionarii şi-au motivat gestul prin decizia patronului trustului, Dinu Patriciu, de suspendare a directorului general, după cum a declarat Laurenţiu Ciocăzanu.

„Am recurs la acest gest cu trei zile înainte de Paşti, în urma unei întâmplări nefericite, din noaptea de miercuri spre joi, în care un grup condus de Dinu Patriciu, Petre Imre, băiatul lui Dinu Patriciu şi nişte avocaţi şi asistente au intrat ‘paraşutaţi’ în biroul lui Răzvan Corneţanu în care eram câţiva oameni. Ne-au pus pe masă brusc decizia de suspendare a lui Corneţeanu, pe motiv că nu accepta să lucreze cu Petre Imre.

De fapt, decizia fusese luată în urma unei discuţii între Dinu Patriciu şi Răzvan Corneţeanu pe tema unui comunicat ‘Adevărul Hoding’, în care era amintit Roşca Stănescu în sens negativ referitor la practicile de presă. Şi l-a deranjat pe domnul Patriciu faptul că ‘Adevărul Holding’ s-a legat de prietenul domniei sale şi aşa a hotărât să îl suspende pe Răzvan Corneţean”, a explicat Ciocăzanu.

Într-un comunicat transmis de Adevărul Holding, se precizează că Răzvan Corneţeanu şi-a anunţat, miercuri, decizia de a-şi continua cariera în afara trustului condus de Patriciu, motivele fiind unele personale.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata