Şapte companii româneşti, prezente în clasamentul Deloitte 2014 Technology Fast 500

Șapte companii românești sunt prezente în clasamentul Deloitte 2014 Technology Fast 500, realizat în 20 de țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), cea mai bună clasare având-o o companie din Sibiu (locul 115), potrivit unui comunicat al Deloitte România, transmis, joi.

Raportul stabilește ierarhia celor mai dinamice entități publice și private, care își desfășoară activitatea în tehnologie, media, telecomunicații, domeniul farmaceutic și tehnologii curate, pe baza veniturilor obținute într-o perioadă de cinci ani.

Șase dintre companiile românești prezente în clasament au aplicat inițial pentru programul regional CE Technology Fast 50, încheiat în octombrie anul acesta, iar una a aplicat direct pentru programul EMEA: Bittnet Systems din București, care s-a clasat pe locul 333, cu o creștere medie de 489%.

Cea mai bună poziție înregistrată de o companie românească în acest clasament o are ITNT SRL din Sibiu (locul 115), care a înregistrat o creștere medie de 1.433% și care s-a clasat pe locul al IV-lea în competiția regională Fast 50. Teamnet International SA și Fortech sunt prezente pentru a doua oară consecutiv în clasamentul EMEA.

Cele șapte firme locale au înregistrat o creștere medie de 575%.

Compania franceză de vânzare de bilete online WEEZEVENT s-a clasat pe primul loc în clasamentul EMEA Deloitte Technology Fast 500TM. Cu peste 37.000 de utilizatori, compania activează în Franța, Elveția, Luxemburg, Belgia și Canada (Québec).

Companiile prezente în clasamentul EMEA au înregistrat, în medie, o creștere de 1.700%, comparativ cu 1.500%, anul trecut. Cu 86 de firme în clasament, Franța are cea mai bună reprezentare, urmată de Marea Britanie, cu 67 companii, și Benelux cu 60. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata